Täytetyt kurkut

Surffailin viime viikolla blogeissa etsimässä mielenkiintoisia ja kesäisiä reseptejä. Törmäsin jonkin linkin kautta tänne, jossa josta löytyi Sillä Sipuli-blogin ihana kurkkuresepti.

Tämä kurkkuherkku oli täydellinen alkupala ennen tuhdimpia grilliruokia.

Täytetyt kurkut

fetajuustoa

ranskankermaa

kuivattua minttua

sitruunamehua

koristeeksi kalamata-oliiveja

pippuria

Murusta pala fetaa. Lisää joukkoon ranskankermaa ja tuoretta minttua. Jauha myllystä mustapippuria. Suolaa ei tarvitse lisätä, sillä feta itsessään on tarpeeksi suolaista. Leikkaa n. 3cm paksuisia paloja kurkusta ja koverra pois siemenet ja myös osa kurkusta, jolloin saat täytettä mahtumaan enemmän kurkulle.

Täyte ei ala valumaan kurkusta ulos, jos saat mahdollisimman paljon siemeniä poistettua.

Oliivi sopi todella hyvin annoksen päälle ja kurkut olivat todella maukkaita suupaloja. Tein tahnan kurkkuihin tarjoilua edeltävänä iltana, jotta siinä olisi tarpeeksi makua miedon kurkun kaverina.

Kommentit

Lintsi/Pullan paikka (Ei varmistettu)

Tämä kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta. Tavallaan kuin tsatsikia, mutta ei kuitenkaan yhtään sinnepäinkään. Varmasti maistuvaa!

annemi

Totta, enpä tullutkaan ajatelleeksi että tämä on melkein kuin tsatsikia :D

Poffuliini
Kahvitauko

Täytyypä itsekin kokeilla kovertaa niitä siemeniä pois, jotta kestää täyte päällä.. kerran täytin tuorejuustoseoksella ja eihän se pysyny alkuunkaan kurkkujen päällä :D

annemi

Juu, se alkaa valumaan aika nopsaan jos ei ensin poista isoa osaa siemenistä :)

Tämä menee kokeiluun ;-)

annemi

Kiva kuulla :) tämä on kyllä loistava kesänaposteltava!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.