Toast Skagen

Ehdinpä sittenkin osallistua Lilyn brunssihaasteeseen! vaikka tarjoilinkin Toast Skagenit illallisen alkupalana, nämä toimivat erinomaisesti myös brunssilla.

Hurjaa kyllä, en ollut ennen tehnyt Toast Skageneita kotona itse. Halusin hemmotella tyttöjä hyvällä ruoalla viime lauantaina, joten itsestäänselvä vaihtoehto oli tehdä toast skageneita.

Löysin googlettamalla Kodin Kuvalehden reseptin  ja ryhdyin kokkaamaan.

Toast Skagen

6-8 hengelle

1 pkt saaristolaisleipää

2 prk smetanaa

2 kukkurallista ruokalusikkaa majoneesia

3 pss pieniä pakastekatkarapuja

1 punasipuli

2 kevätsipulinvartta

1 prk tilliä

1 sitruuna

suolaa ja valkopippuria

Sulata katkaravut ja huuhtele ne. Sekoita smetana, majoneesi, tillisilppu, loraus sitruunamehua ja katkaravut. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.

Tarjoile katkaraputahna saaristolaisleivällä sitruunaviipaleiden kera.

[[wysiwyg_imageupload:brunssi haaste lily:height=155,width=155]]

 

 

Kommentit

Toast skagen toimii kaikkiin vuorokauden ja vuoden aikoihin. Se on niiiin hyvää! Aika ajoin on pakko päästä Solnaan syömään heidän versionsa. Se on niin suosittu, ettei poistu listalta koskaan, vaikka muu lista vaihtuu tasaisesti.

annemi

suolaajahunajaa: totta!  puhuimme eilen ruokapöydässä juuri siitä että miten tätä herkkua ei tule useammin tehtyä kotona, sopii tosiaan kaikkiin vuorokaudenaikoihin :)

Chic & Fit

Jos pitäs elää yhdellä ruualla koko loppuelämä ni toastskagen olisi kyllä ehdottomasti ykkönen. Niin syntisen herkkua <3

annemi

SaaraB: Hihi :D

Soul Kitchen

Parhaita alkuruokia mitä tiedän ja tilaan lähes aina jos vain löytyy listalta, on se niiiin hyvää!

annemi

SoulKitchen: totta, toast Skagen on kyllä takuuvarma :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.