Tomaattia, tomaattia

Huikatkaa kun alkavat nämä tomaattipostaukset kyllästyttää ;) itse olen jotenkin niin tomaatin lumoissa että  en saa siitä tarpeekseni ja pyöräytin  tomaattisalaatin perjantai-illan iloksi.

Sain inspiraation laittaa salaatin purkkiin Cocon hauskasta salaatti lasissa-postauksesta.

Inspiraation salaattiin sain viime sunnuntain syntymäpäivälounaalta. En muistanut kysyä mitä kastikkeeseen tuli, joten kehittelin sen itse.

Olipa hyvää, tomaatti ON hyvää.

Tomaattisalaatti purkissa

5 cocktailtomaattia tai 8-10 kirsikkatomaattia

1 punasipuli

1/2 prk kidneypapuja

Kastike

valkoviinietikkaa

oliiviöljyä

sitruunamehua

suolaa

mustapippuria

tuoretta korianteria

Pilko tomaatit, sekoita joukkoon huuhdellyt kidneypavut, hienonnettu punasipuli ja kaada kastikkeen aineksia sopivasti sekaan. Mausta suolalla, mustapippurilla ja tuoreella, silputulla korianterilla.

Anna maustua jääkapissa ainakin 30 min ennen tarjoilua.

Tarjoile purkissa ;)

Pakko kyllä ihmetellä tätä tomaatti-innostusta. Mitäköhän seuraavaksi? ryhdyn syömään maksalaatikkoa ja kesäkeittoa.. tai vielä hurjempaa: kokkaamaan niitä itse!

Kommentit

Tomaattiin ei voi kyllästyä. Hieno idea tarjoilla se purkista.  Ja tiedä vaikka yllättyisit noista maksalaatikosta ja kesäkeitosta ;)

Soul Kitchen

Anna palaa vaan tomaattien kanssa, niihin ei kyllästy! Mutta skippaa se kesäkeitto, kaverin neuvo ;)

annemi

suolaajahunajaa: taitaa mennä vielä hetki (ja toinen) ennen kuin ryhdyn keittelemään kesäkeittoa ja tekemään maksalaatikkoa :D

SoulKitchen: hih, selvä homma! ja neuvo laitettu muistiin ;) ei sillä että olisi tällä hetkellä mitään mielitekoja kesäkeittoon, se on jotenkin niin lapsuuden kauhuruoka että ihan heti ei tee mieli ryhtyä sitä syömään tai kokkaamaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.