Ylellinen French Toast

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun tein french toasteja kotona. Eikä myöskään ensimmäinen kerta kun viikonlopun herkuttelut lipsuivat maanantaille. Jos ei ehdi sunnuntaina syömään suunniteltuja herkkuja, on varmasti ookoo syödä ne maanantaina? eikös?

Ja jos on näinkin suuresta herkusta kyse, on varmasti myös ihan ookoo että bloggaaja toistaa itseään, edes vähän? Juuu.

Tällä  kaavalla mennään: sekoita maito, kananmuna, vaniljasokeri ja sekoita hyvin. Dippaa sekoitukseen paahtoleivänpalat, paista ne pannulla voissa ja koristele isolla läjällä kermavaahtoa, mustikoita sekä mansikoita. 

Ole rohkea ja laita vielä taideteoksen päälle toinen paahtoleipäpala. Rohmuilla on hauskempaa ;)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Suurta herkkuahan tuo on aina ollut, myönnetään, mutta...
On se vaan mielenkiintoista, miten tavallisesta 1960-luvun arkijälkkäristä, köyhistä ritareista, tulee ylellisyyttä kun resepti kaivetaan naftaliinista ja käytetään siitä englanninkielistä nimeä :) ...

annemi

Vierailija: hih, pientä pintakiillotusta ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.