Ladataan...

VIIKKO 5

Viikko 6 on itseasiassa huijausta. En ehtinyt viime viikolla kokeilemaan mitään uutta reseptiä, herkuttelin jo aiemmin hyviksi todetuilla resepteillä.

Viikon 6 resepti on siis oikeasti edellisvuoden viimeisen viikon reseptikokeilu.

Resepti löytyi HS.fi:n ruokapalstalta:http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Hunaja-jogurttijuustokakku/1135259271228. Muutin sitä vain niin, että jättiläismäisen mascarponekeon sijaan käytin 1prk mascarponea ja 2prk maustamatonta rahkaa. Hyvää oli!

Share

Ladataan...

VIIKKO 4

I <3 KITCHEN GADGETS

Olen lukenut tällaisesta "spiralisaattorista" (mikä onkaan oikea nimi?!) amerikkalaisista ruokablogeista ja haaveksinut tästä ainakin 1,5 vuotta. Viime jouluna joulupukki yllätti ja löysin tämän vempaimen paketista. Rakastan keittiövempaimia!

 

Share

Ladataan...

Rakastan avocadoa. Olen tehnyt itse guacamolea, syönyt avocadoa paahtoleivällä sitruunapippurilla maustettuna, avocadonigirit japanilaisessa ravintolassa ovat suurta herkkuani, mutta en ollut ennen tehnyt kotona avocadokastiketta.

Jälleen kerran helppoa ja hyvää!

Ainoa miinus avocadoruoissa on valmiiksi kypsytettyjen avocadojen järjetön hinta. Olen aivan liian kärsimätön odottelemaan niiden kypsymistä kotona.

Ah!

Kastikkeeseen tarvitset:

2 kypsää avocadoa

muutaman desin luonnonjugurttia

sitruunamehua

suolaa

sitruunapippuria

Soseuta avocadot sauvasekoittimella ja sekoita loput ainekset avocadojen kanssa. Mausta maun mukaan ja anna loikoilla jääkaapissa n. 30min ennen tarjoilua.

Tarjosin avocadokastikkeen uunilohen ja itsetehdyn perunamuussin kanssa. Suosittelen.

 

Share

Pages