Ladataan...

Yksi parhaista ideoista keittiössä Italian talolla olivat cannellonit.

Cannelloneihin paistettiin sisälle pekonia ja kesäkurpitsaa.

Pekonin ja kesäkurpitsan kanssa sekoitettiin maukas tahna:

1 pkt fetaa

1 pkt ricottaa

muutama desi maustamatonta jogurttia

sitruunamehua

suolaa

pippuria

valkosipulia

loraus oliiviöljyä

Murskaa feta ja sekoita se jogurttiin ja ricottaan. Mausta oman maun mukaan ja anna mielellään maustua edes 30min ennen cannelonien täyttöä.

Kun cannelonit on täytetty, lisää päälle purkki tomaattimurskaa. Paista uunissa pakkauksen ohjeen mukaan, meillä cannelonit viihtyivät uunissa n. 30 minuutta 180C:ssä.

Cannelonien täyttö on sotkuista puuhaa, mutta ovat kyllä kaiken sotkun arvoisia. Suosittelen kokeilemaan jos tämä herkku on uusi tuttavuus, täytteeksi voi laittaa lähes mitä vain!

Cannelonit tarjoiltiin tomaatti-mozzarellasalaatin ja aivan ihanan carpaccion kanssa.

Carpaccio rucolalla, valkosipulimajoneesilla ja parmesanjuustolla.

(pahoittelen heikohkoa kuvanlaatua osassa Italian kuvia, pimeässä valokuvaaminen ei ilmeisesti ole vahvuuteni...)

Share

Ladataan...

Olen palannut kotiin ja ajattelin tässä välissä postata kotiintulosunnuntain herkut tännekin. Kahden viikon reissulla ehti kaipaamaan muutamia juttuja kotoa, erityisesti tiettyjä ruokia joita ei maailmalta aina / välttämättä saa.

Sunnuntaina aamiaiseksi herkuttelin bulgarianjogurtilla ja mustikoilla sekä vadelmilla.

Lounaaksi tein nopeaa ja hyvää, kodilta ja Suomelta maistuvaa ruokaa

Vihreää salaattia, uusia perunoita voilla ja sipulisillillä, pippurimakrillia ruisleivällä.

Italia-aiheiset ruokapostaukset jatkuvat vielä tämän viikon, ensi viikolla luvassa taas omassa keittiössä tehtyjä herkkuja :)

Share

Ladataan...

Söimme eräänä kuumana iltapäivänä ihanan kipakan tomaattichilipastan lounaaksi, joka oli höystetty runsaalla valkosipulilla.

Pasta oli kaikessa yksinkertaisuudessaan: tomaattimurskaa, tomaattikastiketta, tabascoa, 15 valkosipulinkynttä, tuoretta basilikaa ja pastaa. Annos tehtiin 9 aikuiselle.

Keittelin tomaattikastiketta mausteineen ainakin 40 minuuttia miedolla lämmöllä.

Lisäsin viimeiseksi pastaan tuoretta basilikaa.

Nautimme pastan katsellen kauniita vuoria täältä kukkulamme päältä.

Share

Pages