Uudessa kodissamme

Nonni, paljon on toivottu sisustusaiheisia juttuja, joten vaikka järjestely ja sisustaminen on pahasti kesken (matot puuttuvat, sohva puuttuu...!), niin tässä pieniä paloja kodistamme uteliaisuutenne tyydyttämiseksi. Lupasin pieniä paloja, joten yksityiskohdissa pysytään tässä jutussa :)

Aika silppuahan kuvat ovat, mutta palataan kotijuttuihin sitten, kun homma edistyy :)

Hauskaa perjantaita kaikille! Olen matkalla Turkuun hakemaan kirjoja, pyörimään kaupungilla ja lauantaina suuntaan turkulaisten ystävieni synttärijuhlille, ska bli kul! Turku-ikäväni tulee selätettyä vähäksi aikaa. Kyllä, sellainenkin on, kuin Turku-ikävä. Se on itse asiassa aika vaikea tauti :)

Share

Kommentit

Vanessa (Ei varmistettu)

ihania yksityiskohtia! onnea uuteen kotiin :)

xx, vanessa

http://fuchsia-white.blogspot.com

Vierailija 101 (Ei varmistettu)

Yksityiskohdat näyttää mahtavalta!! Olis mukava vielä nähdä kun koti valmistuu ihan kokonaisena niin pystyy hahmottamaan paremmin!! hyviä vinkkejä sain ainakin äsken ja juuri itsellänikin muuttohommat meneillään... keittiön liituseinä näyttää hyvältä!

Vierailija (Ei varmistettu)

oi ihanalta näyttää! kateellinen olen :(

Jonayla

Olisi vähättelyä sanoa, että RAKASTAN tuota tiiliseinää. IHANA!

Malia (Ei varmistettu)

Ihan mielettömän kivan näköisiä yksityiskohtia - kertoo siitä, ettei kokonaisuus voi olla muuta kuin upea! Nautinnollisia hetkiä uudessa kodissa toivottelen :)

heartbeats
HEARTBEATS

Näyttää upealta! Tiiliseinä, liitutauluseinä, tuoli ja tuo kello kelpaisi myös tänne ;-)

 

Symppis tuo nalle!

kiti (Ei varmistettu)

ei mää kuolen, tuo on niin upea <3 oon kade! onnea paljon teille (:

Vierailija (Ei varmistettu)

Moro! Ovatko nuo ne kuuluisat H&M:n pellavalakanat? :)

Ecuador (Ei varmistettu)

Kahvi/sumppi kirvoitti iloisen naurun. Ihana, hauska yksityiskohta, joka piristi kahvin(ja sumpin!)rakastajan aamua! Onnea kauniiseen uuteen kotiin!

Christa

Ooooh! kuvat herätti mielenkiintoa (duh, oon nykyään raksa/remppa-fani)! onko tiiliseinä jälkeenpäin rakennettu, vai kaivettu esiin? :D Liitutaulu keittiössä on myös inspiroiva, mä oon kaavaillut kokomustan (seiniä myöten) keittiön, mutta seinäpinnoite on vielä hakusessa, toi vois olla yks varteenotettava vaihtoehto..(ongelmahan on, että mitä voi pestä, ja miten se kestää rasvaa tms..keittiön seinät on kauhee ongelma :/) Nyt on vasta mustat kaapit, ja musta taso tulee kun tiedän minkälaisen haluan..seinät on nyt vielä valkoiset, koska mustista seinistä en oo ihan 100varma vielä, tutkin vaihtoehtoja..

Ja smeeeeeeg ;) style, style... sellaisen piti tännekin tulla, mutta ei mahdu..

Mitä toi työtaso on, ku se noin kiiltää?

Ja kiitos vielä kuvista, todella hienolta näyttää! :))

 

Vierailija (Ei varmistettu)

siulla kait vaan voi olla noin unelma koti!! voitkohan sie joskus tehä sitte kunnon esittelyn valmiista kodista? kiitoss.

AnsQ (Ei varmistettu)

Voi apua toi on ihana :o En osaa muuta sanoa tähän kyllä nyt.

Aurora Pöntinen

Kiitos kaikki ihanista kommenteistanne! Teen varmaankin sitten myöhemmin esittelyn koko kodistani, kunhan nyt saadaan sisustus valmiiksi :) 

H&M:n pellavalakanoista: Eivät ole kyseiset lakanat, mutta kiitos vinkistä - metsästän tällä hetkellä kauniita täysvalkoisia lakanoita, ja ilmeisesti H&M:llä olisi sellaiset tarjota! :)

Työtason materiaali: keittiön työtaso on ruostumatonta terästä, tilattu metallipajalta suoraan mittoihin leikattuna.

Liitutauluseinä: Liitutauluseinä on keittiössä toisella puolella liedestä ja vesipisteestä - siksi sen ei tarvitse kestää vettä eikä rasvaroiskeita :)

Kommentoi