Toinen pääsiäismaatuska

Ups, onpas tässä palstan pitämisessä ollut pitkä tauko! Se selittyy osittain uudella, jännittävällä työpaikallani. Tästä lähtien onkin ehkä säästettävä parhaat juttuideat toisenlaiseen julkaisuun... En voi kertoa siitä vielä enempää. Olen kuitenkin ihan innoissani, sillä pääsen suunnittelemaan ja toteuttamaan sisustusideoita, mikä on ihan mahtavaa!

Työkiireiden jalkoihin on jäänyt myös lähestyvä pääsiäinen. Rairuoho on taas kylvämättä (ehdin kasvattamaan rairuohon noin joka viides vuosi, joten sikäli ei mitään uutta) ja jonkinlainen juhlavahko menukin pitäisi suunnitella, sillä vanhempani ovat tulossa vierailulle tänne suurkaupunkiin. Äiti aikoo tuoda mukanaan kahvia, suodatinpusseja ja kahvinkeittimen suodatinosan. Meillä kun ei tavallista kahvia harrasteta, ja kahvipaahtimollekin on matkaa ainakin 50 metriä...

Ja jotta pääsisin takaisin aiheeseen: Eilen etsin kotoani jotain, joka kätkisi sisälleen pienet pääsiäisnougatsuklaamunat. Ensimmäisenä silmääni osui haalistunut neuvostoliittolainen(!) maatuska. Maatuskahan on aivan kuin pääsiäisnoita - huivi päässä, överisti punatut posket ja pukeutunut kukkaessuun. Täydellistä! Pelkkää valoa -Anna esitteli jo jutussaan maatuskamunat, joten täten julistan pääsiäisen 2011 trendikkäimmäksi koristeeksi nuo puiset venäläiseukot.

Itse asiassa himoitsen myös näitä Verkkokauppa.comissa myytäviä maatuska-desimittoja, maksavatkin vain 9,90 €:

Edit: Tämän jutun kirjoittamisen jälkeen vilkaisin itseäni peiliin (kirjaimellisesti). Jestas, mikä nero olenkaan (ja jos olisin nuorempi, olisin lapsinero)! Olin pukeutunut Loungefly-merkin moderniin maatuskapaitaan:

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.