Mitä pelastaisit palavasta talosta?

Tomi Mustikka

Kaikki selvisivät eilisestä ehjin nahoin? Kukaan ei jäänyt auton alle, kaatunut portaissa tai unohtanut itseään töihin?

Hyvä, mutta jatketaan silti traagisilla aiheilla. The Burning House on valokuvaprojekti, jonka aihe puhuttelee varmasti jokaista "jäikö se kahvinkeitin taas päälle" -neurootikkoa ja miksei tavallistakin ihmistä.

Haastateltavilta kysytään, mitä he nappaisivat mukaansa palavasta talosta. Tekstiä tukevat tyyliin sopivat valokuvat. Seuraavassa mielenkiintoisimmat otokset:

Itselleni todennäköisin skenaario olisi, että en millään keksisi, mitä ottaa mukaan. Siellä sitten kärventyisin kaiken maailman keräilyroinan kanssa.

Kuvat: The Burning House

Kommentit

hanna kovanen

Aika koskettava aihe. Itse koin kyseisen tilanteen kuusivuotiaana, mutta mukaan ei lähtenyt mitään muuta kuin toppahaalari, joka oli päällä. Pikkuvelin pikkuautopakki otettiin ainoana mukaan. Jos nyt joutuisin samaan tilanteeseen uudelleen niin ottaisin ehdottomasti läppärin, kovalevyn ja valokuvat. 

Tomi
Tomi Mustikka

Voih, harmi kuulla! Mutta itsekin kallistuisin varmasti samoihin valintoihin. Levyjä kun ei varmaan kannata alkaa sulloa mihinkään treenikassiin...

cinnamon
cinnamon's

Itse varmaan yrittäisin saada pelastettua ensin jänö paran ja sitten lompakon, kännykän yms.. Mutta aika kamala alkaa edes kuvitella, että mitä arvokasta sitten jättäisi palamaan...

Vierailija (Ei varmistettu)

Ottaisin rakkaat ihmiset. Materiaa saa hommattua, vaikka niiden menettäminen kirpaiseekin. Savukaasut tappavat nopeammin kuin uskoo. Myös koettu lähipiirissä. :(

Tomi
Tomi Mustikka

Cinnamon: Jep, aikamoiseksi jossitteluksi menisi varmaan jälkikäteen.

Vierailija: Höh, toivottavasti postaus ei pilannut kenenkään viikonloppufiiliksiä! Mutta hieno pointti sulla. Ajatusleikissä tulee nimittäin helposti ajateltua pelkkää materiaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.