Suomen paras hotelli?

Tomi Mustikka

Mr. Porter -sivusto jaksaa nähtävästi yllättää tasaisin väliajoin. The Style Counciliksi nimetty tyylikkäiden miesten neuvosto on listannut sivulle osoitekirjan vierailun arvoisista paikoista.

Suomen edustus listalla on yllättäen todella laiha, mutta yksi yllätys sieltä löytyy. Russel and Georgen Ryan Russel on nimittäin lisännyt listalle Jyväskylän ja siellä sijaitsevan hotelli Yöpuun.

Yöpuu on Russelin mielestä tunnelmaltaan lämmin ja ystävällinen, ja sen sisään piiloutuu yksi hänen sanojensa mukaan parhaista ravintoloista.

Jännittävää kerrassaan, onko jollakulla kokemuksia kyseisestä majapaikasta? Onko maininta ansaittu?

Kuva täältä.

Kommentit

Anna
Ai niin!

Tää on parempi. Siel on papukaija!

Tsihih (Ei varmistettu)

Jännää! Onkohan joku myös kääntänyt Russelille tuon hienon ravintolan nimen englanniksi, vai tulikohan siitä symppispisteitä?

Tomi
Tomi Mustikka

En tykkää papukaijoista. Mulle jäi pentuna traumat, ku sellane puraisi sormesta jossain eläinkaupassa. Itsehän en toki tökkinyt eläintä tai muuta vastaavaa...

Tomi
Tomi Mustikka

Jaa-a, sitä pitäisi varmaankin kysyä Russelilta itseltään! Olisi myös mielenkiintoista tietää, mitä herra on edes tehnyt Jyväskylässä.

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Park hotelin papukaija on pelottava ja vislaa ärsyttävästi naisille. Nih!

Anna
Ai niin!

Eipä tässä pahemmin kukaan muukaan perään vislaile eli KELPAA.

Juhani (Ei varmistettu)

Käytiin Jyväskylässä just ja vaikutti aika asiapaikalta tuo hotelli, vaikkei siellä yövyttykään kun se tuntui hieman hintavalta. Mainio vinkkaus!

Tomi
Tomi Mustikka

Vähän arvelinkin, että Yöpuun hintataso on vähän korkeampi kuin jonkun Omenahotellin...

Kävitkö kurkkaamassa, millaiselta hotellin kehuttu ravintola näyttää?

sade

Hotelli yöpuun rakennus on hieno! Ei ihme että on tunnelmalliseksi kuvattu.

Tällä hetkellä ravintola PöllöWaarissa parsa menu! ;D

Tomi
Tomi Mustikka

No hitsi, nyt tekisi mieli tehdä pieni maakuntakierros Jyväskylässä.

Laura Ilona
Wasteland, honey

Hävisin kerran jonkun vedon ja mun piti tarjota kaverille illallinen Pöllöwaarissa. Kun ko. paikan hintataso selvis mulle niin tarjosin sen sijaan kaljan.

 

Tomi
Tomi Mustikka

Hahah! Ja kaljakin maksoi varmaan lähemmäs kymmenen euroa?

Maarit K.
Pitäisi imuroida

Muistan kerran kayneeni Yöpuussa sisalla (entisia jkln asukkeja) nuorempana tyttona (millahan asialla) ja tunnelman olleen tasokkuuden, arvokkuuden ja kodikkuuden sekoituksen. Oli siina sita jotakin, kun viela yli 15 vuoden jalkeen minuakin Yöpuu kiehtoo. Suosittelen siis maakuntamatkailua! Drinkit Yliopistonkadun Shakersista korttelin paasta Yöpuusta ;)

aliliisa (Ei varmistettu)

Pöllöwaari on kyllä sellanen paikka minne tekis hirveesti mennä syömään mutta jotenkin tuntuu että sinne kun astuu niin sieltä löytyy koko Jyväskylän aateliskerma nokka pystyssä. Mutta erittäin kodikkaalle Yöpuun huoneet näytti kun selattiin niistä kerran kuvia.
Jyväskyläläisenä suosittelen täällä käymistä! Vaajakoskelta löytyy Naissaaren kahvila, joka on aivan huippu! Myös soppabaari on käymisen arvonen paikka.

https://hibsterb.wordpress.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.