Makeup

Edge of Style

Pidän meikkaamisesta paljon! Arkena ehostan kasvojani hillitysti, mutta juhlaan tykkään panostaa enemmän. Tähän olenkin koonnut hyväksi havaitsemaani kosmetiikkaa:

Päivetystä pyrin pitämään yllä koko vuoden erilaisten ruskettavien tuotteiden avulla. Käytän päivittäin/muutaman kerran viikossa Dove voidetta, joka tuo nopeasti iholle kauniin sävyn.  Silloin tällöin käytän myös TanCan suihketta, joka tuo iholle kauniin aidon ja tumman sävyn ja säilyy n. viikon. Aurinkopuuteria käytän päivittäin, Rimmelillä on hyvä ja edullinen tuote. Uusin tuttavuus on Inglotin poispestävä voide esim. juhliin.

Puuteria ja poskipunaa käytän silloin tällöin. Maybellineä suosin, koska siinä on laaja värivalikoima. Rimmelin poskipuna on riittoisaa ja väripigmenttiä on paljon. Make up Storen korostus -ja varjostusväriä käytän lähinnä juhlissa, niillä saa upeasti kasvonpiirteet esille.

Lumenen tuotteet ovat kokemuksestani hyviä ja laadukkaita. Erityisesti silmämeikin pohjustusvoide ja pikakaunistaja ovat must-tuotteita, ne pitävät meikin hyvin paikoillaan. Maybellinen superstay-peitevoide on myös korvaamaton. Se peittää todella hyvin! Lumenen meikkivoiteen olen kokenut laadukkaksi, seikä se tuki ihohuokosia. Erilaiset rajauskynät ja kulmakynät ovat runsaspigmenttisiä, eivätkä leviä. Juhliin käytän yleensä nestemäistä rajausta, joka tuo silmiin eloa. Valokynää käytän joka päivä ja se hävittää tehokkaasti tummat silmänaluset. Huulikiiloissa luotan H&M merkkiin. Ne pysyvät kauan ja ovat edullisia. Ripsivärejä on hyviä mm. Max Factorilla ja Maybelinellä. Luomivärejä on myös monella merkillä laadukkaita esim. Isadoralla.

Kuvat: Maybelline.fi, inglotcosmetics.com, shopping4net.fi, lumene.fi, semichem.co.uk, maxfactor.com, makeupstore.se, hm.com, rimmellondon.com

Kommentit

Nina P
Sincerely yours

Miten tuo Inglotin värivoide toimii, millainen sävy siinä on ? Mukava kuulla kokemuksia eri itseruskettavista. Lempi-itseruskettavan valmistus lopetettiin, joten uusi ykkönen olisi hakusessa.

Edge of Style

Inglotin voide on tosi kivaa esim, juhliin, jos haluaa vartalolle/kasvoille väriä. Sitä on tosi monta eri sävyä. Osa on mattapintasia ja osa kimmeltäviä sävyjä. Omani on nro. 92 matta, näyttää purkissa tummemmalta, mitä iholla. Tosi riittoisaa myös. Täysin poispestävä koostumus, eikä ainakaan itsellä ole likastanu vaatteita. Itseruskettavissa TanCan on kyllä mun ehdoton suosikki ja sen tuoksukin on ihan kiva.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.