Luomushampoota koiralle

HaLo

Kävin ihan pikaisella reissulla marketissa ja löysin luomushampoon koiralle. INCI miellyttää lyhykäisyydessään: vesi, luomurypsisaippua, luomurypsiöljy. Hintaa oli 2,50 €/500 ml ja shampoossa on hoitoaine samassa. Käyttökokemuksia saatte sitten viikonlopun aikana. 

Mitä shampoita te käytätte koirillenne?

Löysin netistä myös Mi Fido-sarjan, joka vaikutti kokeilemisen arvoiselta jutulta. Taidan tilata Topille ainakin saman sarjan suusuihkeen, koska herramon henki haiskahtaa (lyhyt kuono niin syljeneritys ei oikein toimi kunnolla). Tuo suusuihke on täysin luonnonmukainen (toisin kuin ne joita eläinkaupassa suositeltiin).

Joku kyseli viime postauksen kommenttiosiossa siitä, siirrymmekö Barf-ruokintaan — vastaus on kyllä. Siitä kirjoittelen sitten kevään kuluessa, kun ruokavaliota on pojulla takana jo jonkin aikaa.

 

Ja loppuviikosta taas ihmisjuttujen pariin ;)

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ite olen tykänny käyttää Relaxant Animalin hoitavaa pesunestettä. Lisäksi näin talvisin tassuvoide on ollu ihana, ei tartu lumet tassuihin. :)
http://www.detria.fi/index.php/fi-relaxant-animal

HaLo

Vierailija: Hmm, juu. Mutta Detria käyttää ainakin noissa ihmisten voidetuotteissa mm. parabeenejä ja kaikkea muuta schaissea, niin en ole oikein innostunut. Onkohan noissa eläintuotteissa myös noita synteettisiä aineita? En löytänyt heidän sivuiltaan INCI-listoja.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.