Pehmeä porkkanakeitto

Ladataan...
HaLo

 

Pehmeä porkkanakeitto on ruokaisa ja kermainen raakakeitto, joka maistuu parhaimmalta tuoreena. T'änään tulee vielä yksi keitto-ohje, smoothiepaastoa silmällä pitäen.

1 annos

1 suurehko porkkana

1 tomaatti

0,5 avocado

1 tl soijakastike

0,5 tl suola

0,5-1 dl vettä (riippuen kuinka juoksevaa keitosta haluat)

ripaus seuraavia: cajun-mauste, inkivääri, kurkuma

=> Kuori porkkanat, pilko ja blendaa muiden ainesten kanssa sileäksi. Nauti heti, tämä keitto ei tykkää jääkaapista.

Share

Kommentit

Katja M (Ei varmistettu)

Ihanan kuulonen keitto. Pakko kokeilla tätäkin =)

Siitä päästäänki siihen, että minkälainen sinun blenderi olikaan (olikkos joskus postannu siitä?). Olekko tykänny siitä ja mitä hintaluokkaa. Tuo minun vanha onneton puhkikulunut raakki, kun ei mitään porkkanoita enään silpo, niin harkinnassa on ollu tehokkaamman koneen osto. Suosituksia otetaan siis vastaan (muiltakin lukijoilta).

Tein myös sitä sinun näkkäriä yks päivä, nam nam! Siihen tulee himo =)

Hannamari Rahkonen
HaLo

Katja: Meillä on iki-ihana Kitchen Aid (malli: Ultra Power 5KSB52EGR). Just tuota mallia ei saa enää — uudempia kylläkin

Tilattiin siis vuonna 2009 Pixmaniasta ja blenderi kustansi pari vuotta sitten n. 150 €. Tosin uusien mallien hinta on kyllä pompannut näköjään muutaman kympin ylöspäin.. 

Itse blenderiin ollaan oltu tosi tyytyväisiä: jälki on sileää ja kone jaksaa surrata vaativampiaki raakataikinoita. Ja mikä olennaista ja tärkeää myöskin: kone on kaunis ja niitä saa vaikka minkä värisenä! 

Hyvä, että knäkkis maistuu siellä, mie kärsin yliannostuksesta :)

 

Katja M (Ei varmistettu)

Kiitti linkistä! Oiskohan tuossa oiva äitienpäivälahjatoive ;D

chirp

Kokeilen tätä huomenna! :) En ole aiemmin käyttänyt avocadoa ruoanlaitossa, saa nähdä millaista tästä tulee.

Hannamari Rahkonen
HaLo

Chirp: Avocado tuo kivaa kermaisuutta. Kerrohan mitä pidit :)

chirp

Onnistuihan se ja hyvää oli! Avocadon "avaaminen" piti kylläkin googlettaa, oli sen verran mystisen näköinen :D

 

Kommentoi

Ladataan...