THL myöntää: Sikainfluenssarokote yhdeksänkertaisti narkolepsiariskin

HaLo

No hei mahtavaa, eikö. Miltähän mahtaa tuntua kaikista niiden perheiden vanhemmista, joiden lapset sairastuivat narkolepsiaan? Omasta puolestani kaikki sympatiat heille. Toivon, että perheillä riittää taistelutahtoa asian kanssa taistelemiseen, vaikka terveyttä ei takaisin enää saakaan. Katsokaa ihmeessä jutussa oleva video.

VIDEON VOIT KATSOA TÄSTÄ

Koomisinta videossa on se, että kun työryhmän puheenjohtajalta, Terhi Kilveltä, kysytään että olisiko nyt anteeksipyynnön paikka lapsille, vastaus kuuluu:

(pitkä tauko...) "Olen hyvin pahoillani siitä mitä lapsille ja heidän perheilleen on tapahtunut"

Mitenhän THL on ajatellut korvata sairastumisen kaikille lapsille ja heidän vanhemmilleen? Vai onkohan sellainen asia edes käynyt heidän mielessään?

Vuosituhansia käytössä olleet yrtit kyllä kielletään, koska ihmiset voivat niiden avulla kohentaa kuntoaan niin, etteivät tarvitse lääkkeitä. Eilen kuulin yrttikoulutuksessa kuinka vasta lääkelistalle oli laitettu mm. väinönputkensiemenet. Kun eräältä kieltoa ajaneelta virkailijalta kysyttiin miksi kyseinen yrtti joutui lääkelistalle, vastaus oli että no, ihmiset alkoivat käyttää liikaa väinönputkensiemeniä ja lääkkeiden myynti väheni niin paljon.

Tietysti on suositeltavaa ottaa "välttämättömät" rokotukset (joiden sivuvaikutuksia ei edes tunneta), koska niitä suosittelevat suuret ja asiantuntevat lääkepomot. Jos minäkin olisin syönyt kaikki ne lääkereseptit mitä minulle on mm. homeoireiden vuoksi aikoinaan määrätty, niin olisin voinut kyllä sanoa hyvästit terveydelleni. Vuoden aikana sain noin 30-40 vahvaa lääkereseptiä, mutta kukaan ei halunnut tutkia sitä, miksi oirehdin. Homehan ei katsos aiheuta mitään terveysongelmia..

Lopuksi terveisiä vaan kaikille Lapin alueen neuvolatäteille: Jos mulla joskus on lapsia, niille ei tulla laittamaan yhtäkään rokotusta. Eikä niille syötetä mitään ravintoköyhiä maissivellejä. Sallikaa mun nauraa tälle kaikelle.