Töitä + maitofaktaa

HaLo

On aina yhtä ilahduttavaa keskittyä sisätiloissa kirjoittamiseen, kun ulkona paistaa aurinko ja lämmintä piisaisi… Kynäilen juuri paikallislehteen juttusarjaa blogin aihepiiriinkin liittyvistä asioista — tästä lisää ensi viikolla, kun OSA-1 on virallisesti ulkona. Ensi viikolla on lähtö Helsinkiin ja Tallinnaan. Ensimmäisessä vietän viikon ja tehtävää+kierrettävää taas riittää! En jaksa kuin ihmetellä kykyäni pitää aina sen 100 rautaa tulessa yhtäaikaa :D Kohtalontovereita?

Toveri uljas melkein nukahti auringonpaisteeseen rantakivelle viime sunnuntain piknikillä.

Onneksi illemmalla pääsen metsäilemään, kun kipsutan mutkan lähteellä 10 litran pönikän kanssa. Juttua lähdeveden hyödyistä tulossa. Ja on mulla taskussa yks överihyvä kesädrinksun ohjekin. 

Muistan teitä huomenna ihan kunnon postauksella, joskin vaihteluksi saatte tällä kerralla tuttavani Teemun kirjoittamaa tiukkaa maitofaktaa. Pysykää hollilla toverit!

Terkuin Hannamari, joka on vielä pari tuntia kodin ja Macin vankina

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Vähän kritiikkiä nyt joutuu antamaan - ei kaikkea tarvitse mainostaa etukäteen, oli se sitten hamppupiirakkaa tyyliin "kerron sitten ensi viikolla" tai "tulossa mahtavia juttuja illalla". Rempseä ote bloggaamiseen vähän kärsii kun tulevat otsikot käsitellään jo viikkoa aikaisemmin ja blogista tulee suorituskeskeinen, kun on jo luvattu postatata jostain aiheesta ja lukijat odottavat sitä postausta siitä aiheesta huomenillalla kello tähän ja tähän mennessä ja yhtäkkiä mikään ei olekaan hauskaa..

HaLo

Vierailija: Hmm… en tiennytkään, että asian voi kokea noin, mutta kiitos ajatuksestasi! Olen monesti itse niin kertakaikkisen innoissani tulevista juttuaiheista, etten vain malta olla kertomatta mitä on tulossa — siksi en näe tässä mitään suorittamiseen viittaavaakaan :) Sama lapsenomainen intoni pätee koko elämässäni — jos olen hankkinut esimerkiksi yllärilahjan ajoissa, on minulla täysi työ pitää itseni hiljaa asiasta — siksi siitä on pakko päästä jakamaan ajatuksia jollekin muulle kuin lahjansaajalle :)

Iloista viikonloppua ja hymyä päivääsi!

Whilen
Orastus

Höpö höpö, just noin sitä lukijat koukutetaan! :)

HaLo

Whilen: No sekin vielä! ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Lähdetäänkö joku päivä yhdessä lähteelle? Onko sitä lähdettä tutkittu? :)

HaLo

Lähetään vaan, kuhan kerrot kuka siellä kysyy :) 

Mites tää plokkas miun nimmarin pois.. Miehän se täällä siis! Laitan siulle viestiä tässä piakkoin.. :)

HaLo

Sarita: Joo! Pyörähän tänne niin käymä hakemassa vettä ja vietetään kiva päivä yhessä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.