J'♥ KOTIKAUPUNKINI

JEPSUKKA

Aina baguette laukussa, Hermèskasseja roskiissa, ja niin edelleen. Pariisi on kyllä jännä paikka joka ei luopu ikinään hämmästyttämään. Pahoittelen etten ole ollut niin aktiivinen kertomaan elämästäni täällä, mutta olettehan nähneet kuvia! Elämä täällä on niin mahtavaa, en olisi voinut etukäteen arvata että se olisi ihan NÄIN mahtavaa. Mutta se on! Ja olen niin onnellinen että olen täällä vaikka ranskan kieli on niin vaikeaa. Mutta muistan aina pienissä crise de nerfs hetkissä uudestaan miksi Pariisi on niin ihana: nimittäin viinin kanssa.

Myöskin luksuopinnot ovat aivan uskomattomia! Siis vaan se että voi opiskella muun muuassa Hermèsin laukuista ja Bonpointin lasten kashmiiripuseroista, sekä miten haute couture mekkoa valmistetaan.

Kuka tahtoo Tukholmaan?! 
Minä en.

Bisous ja hyvää perjantaiiltaa!

Kommentit

Laura Pollari
Laura de Lille

Haha. Mun naapurit käyttää Chanelin kasseja, sun Hermèstä. Aika jees!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tarkoitat varmaan patonkia, ei patukkaa, heh...

JEPSUKKA
JEPSUKKA

Haha! En ole aiemmin edes ajatellut että pitää myöskin ajatella että heittää roskia luksusmallilla, Laura! Kannattaa kokeilla joskus...

 

Niin, tai tarkemmin ihan aitoja baguetteja, leikki leikki, patonkia voi käyttää patukkana jos se on tarpeeksi kuiva, sentakia kutsun sitä aina patukaksi, mutta eihän kaikki voi ymmärtää sanontojani.

Bisous!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.