Mitä opin viikonloppuna?

Jenna K

Voiko ihminen käyttää kokonaisen postauksen yksiin mokkalappuhaalareihin? Voi, koska näihin haalareihin sisältyy opetus. No niin kaverit, nyt kuulolla.

Jotkut harhaiset sielut sanovat, että kännishoppailu ei kannata. Siinä hommassa menee muka suhteellisuudentaju ja luottotiedot. Se ei ole totta. Saattelin nämä Cheap Mondayn mokkalappuhaalarit lauantaina Weekdayn sovituskoppiin. Unelmieni mokkaviritelmä teki keskivartalostani niin muumimaisen, että normaalisti olisin riisuunut parissa sekunnissa, leikkinyt, ettei mitään tapahtunut ja sännännyt sitten hikipäissäni lohdutussipsiostoksille. Nyt otin efektistä kaiken irti, kikatin, taoin sovarin peiliä tassuillani ja kutsuin lopuksi poikaystävänikin pällistelemään.

Ei pidä luulla, että minulla olisi erityisen terve kehonkuva. Kiitokset terveestä reaktiosta menevät aamupalan kera nauttimalleni prosecco-viinille.

Tätä vinkkiä et ehkä löydä naistenlehtien kevään shoppausoppaista, mutta oikeasti: Jos et fiilistele kehosi jokaista senttiä, kokeile farkku- ja bikiniostoksia parin lasillisen jälkeen. Kyllä se vain on niin, että pieni nousuhumala auttaa kestämään paitsi ikäviä ihmisiä myös vaatteita, joiden kanssa ei sovi ollenkaan yhteen.

Ja jos kuulut niihin naisiin, joiden reidet ovat täyttä rautaa, hae hyvä ihminen nämä mahtavat mokkahaalarit kotiisi. Säästin ne juuri sinulle.

Tiistaiterveisin: Jenna

Kuva: Tabitha pants 130 €, Weekday.

Share

Kommentit

Superposition

Okei. Ei muuta, kun lauantaina sitte pienessä nousussa shoppaamaan! Jee!

Jenna Kämäräinen
Jenna K

No suosittelen! Kerro, miten kävi. Lauralla oli tosin huonojakin kokemuksia:

http://www.lily.fi/juttu/psssshht-euroopan-parashh-shhoppailukaupunki

 

Laura Pollari
Laura de Lille

Haha. Mahtavaa, Jenna! :)

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Kohti Pariisin shoppailuja ;)

http://hanna-maripauliina.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

:D Repesin. Hyvät on jutut!

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Kirjoittaja huomauttaa, erityisesti esimiehille ja huolestuneille sukulaisille, ettei vastapainoksi nauttinut tahi ostanut kuluneena viikonloppuna mitään!

Superposition

Juu, eipä tullut vielä tänä viikonloppuna kokeiltua kännishoppailua, mutta kännikokkailua kuitenkin :) Onhan sekin jotain. Tai siis, eikös kaikki kunnon kokit oo aina vähän maistissa? Kuuluu vissiin asiaan :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.