Lempeät uudet tuulet

Kivistössä

Kuten uusilla isännillä ja emännillä yleensä, meilläkin on ollut suuria visioita siitä, miten ja mitä mökillä pitäisi tehdä lähtien terassien rakentamisesta aina kuistin penkkien tyynyjen väriin. Vaikka päät surisevat ideoista, ei kaikkea pysty tekemään kerralla. Kesälomamme alussa aloitimmekin tärkeimmästä eli säilytystilojen lisäämisestä ja yleisestä tavaroiden järjestämisestä ja läpikäymisestä.
Vanha sisävessa sai myös kyytiä ja vapautti tilaa tuikitarpeelliselle kuistin varastolle. Näin kuistista saadaan enemmän oleskelutila kuin varastoeteinen, joka se on tähän asti tupannut olemaan. Suunnitelmissa on rakentaa kuistille kiinteät säilytyspenkit, joista saa myös tarvittaessa varavuoteen, mutta siitä projektista enemmän sitten ensi vuoden puolella.

Pelkkää purkamista, rakentelua ja järjestämistä ei mökillä vietetty aika toki ole ollut. Omenapuut ovat olleet harvinaisen hedelmällisiä tänä syksynä ja puuvanhuskin on tuottanut suurempia omppuja kuin koskaan aiemmin. Muun puuhastelun lomassa onkin keitetty, soseutettu ja hillottu oikein urakalla. Pakastimessa ja maakellarissa onkin ihan hyvät varastot talven varalle.

Kesälomalla ehdittiin muutakin kuin mökkeillä ja (ei niin) yllättäen reisultamme eniten tuliaisia sai juuri mökki.

       

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.