Ei postikuluja!

Laura loves

Jos tarvitset oikeutuksen Alexander McQueenin silkkisifongille painetuille kalloille tai Chloén nahkashortseille (ai kauhea!), Net-a-porterista voi tämän viikon ajan tilata ilman postikuluja. Jee!

UPS:in ihanat miehet tai naiset tuovat hepeneherkut ovelle asti kauniissa mustissa laatikoissa, jotka toimivat ainakin meillä myös mitä parhaimpina säilytyslootina loppuelämänsä. Rusettinauhatkin olen uusiokäyttänyt joulupaketeissa sun muissa. (Siis en noita, joissa lukee lafkan nimi, vaan nuo paksummat.)

Itse olen klikkailukiellossa. Lähti talvella hieman vanttuusta. Komerossa on vieläkin pari mekkoa, joita en vielä ole käyttänyt. Se on ihan järjetöntä. Ei uutta ennen kuin kaikki olemassaoleva on sisäänajettu.

Ps. Yritän soveltaa tuota myös kirjoihin. Ei uusia Amazon.com-tilauksia ennen kuin koko hylly on luettu läpi viimeistä sanaa myöten. Aijai. Eminemin elämäkertaa - arvostelukappale - tai muoveissa olevaa Bhakti-jooga -tiiliskiveä - en tunne ketään, jonka hyllyssä tuota ei olisi harekrishnain ahdistelun tuloksena - ei lasketa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.