Hulluna Huiliin

Laura loves

Sähköyhtiön asiakaslehti ei kuulosta erityisen houkuttelevalta julkaisutyypiltä, mutta voi pojat: paksu, viihdyttävä, inspiroiva ja ajatuksia herättävä Huili on yksi tämän hetken herkuimmista lehdistä!

Huili tituleeraa itseään Suomen ensimmäiseksi ekologiseksi lifestylelehdeksi. Ulkoasusta vastaa Kasino Creative Studio - ei siis ihme, että lehti on niin syötävän tyylikäs. Paperilaatukin on ihana - jopa kaltaiseni kiiltäväpaperikoukussa pyristelevä nuuhkii ja hiplaa tätä mielellään.

Ja se tekstuaalinen sisältö:

"Huili osoittaa, että ympäristöstä välittämällä saa enemmän: enemmän ideoita, enemmän aikaa ja maksimaalista elämänlaatua kaikille. Samalla Huili haastaa lifestylelehtien perinteen siitä, että piristystä syksyyn tai ylellisyyttä arkeen pitäisi aina ostaa. Huilin tekijät uskovat, että olohuoneen ilme muuttuu vähintään yhtä paljon siitä, että siellä saadaan uusia oivalluksia kun siitä, että sohvatyynyt vaihdetaan."

Ja tuntuu suorastaan radikaalilta lukea lehteä, jonka Pariisin matkajutussa kerrotaan Miten pääset sinne? -lootassa, kuinka Pariisiin matkustetaan vaivattomimmin laivalla ja junalla. Jaa niin, pääseehän sinne niinkin!

Tämän lehden ansiosta en kyllä vaihda sähköyhtiötäni ikinä.

Ps. Jos et muka halua vaihtaa sähköyhtiötäsi, Huilia myydään myös huipuissa putiikeissa: ainakin Akateemisesssa, Kiasman kaupassa, Turun Kulmassa...

Kommentit

Iisa

Hahaa, munkin tontillani hehkutettiin Huilia alkuvuodesta - mainio lehti! 

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Pitäiskö jo uskoa ja vaihtaa sähköyhtiötä.

laurafree
Laura loves

Se on niin hyvä! Olis pitänyt kuvata jollain piilokameralla, kun ekan kerra löysin sen jostain sähkölaskukuoresta. "MIKÄTÄÄKINNYTMUKAON!!! ROSKIINROSKIIN!!" Sitten pieni selaus. "Hmmmmmm!" Lisää selausta. "Ahaaaaa!" Lisää selausta. "Woooooo!"

Meenpä heti lukemaan sun huilihehkut!

Always / Never

Kappas, lehti on siis tullut meillekin! Olisi ehkä mennyt ohi silmien ilman tätä postausta. :) Tai ehkä ei aivan ohi, sillä sen verran houkuttelevan näköinen tuosta on tehty!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.