Joutilas ihmisraunio Jordaanissa

Laura loves

Laitoin tämän teeman "Muu hyvinvointi" alle, kun ei ole vaihtoehtoa "Muu huonostivointi".

Eilen illalla jäin niin koukkuun lukemaani kirjaan, että kello karkasi aivan liian nopeasti keskiyölle. Sitten kuuntelin kajuutassa vesilintujen perjantai-illan hulinoita ja baarista kotiutuvia ja sinne suuntaavia amsterdamiaisia.

Sitten Sulo heräsi ja oli yhtäkkiä aivan virkeä, vaikka kello oli jotain kolme. Noordekerkin kellot soivat kling, klang, klang.

Sitten mies kotiutui Black Keysin keikalta ja baarikierrokselta hieman erikoisessa kunnossa. Olisko jotain hiljaaoksentamisenkurssia jossain, mitä?

Ja tietysti päivä alkoi Sulon mielestä klo 06:10. Lopputulos: silmät ristissä, rastissa, sumussa, rähmässä. Coffee, please.

Istun siispä jordaanilaisessa kahvilassa tankkaamassa kofeiinia ja katson lauantaimarkkinoiden menoa. Kohta haen kukkia ja kasviksia kojuista. Suosin matkoilla usein majoittumismahdollisuutta, johon sisältyy oma keittiö: on ihana käydä hakemassa ruokaa paikallisesta marketista tai markkinoilta ja kokata itse. Toki ravintoloissakin pitää ehtiä käydä, mutta kuitenkin. Ja kukkia voi ostaa onneksi hotellihuoneeseenkin!

Näen torin poikki myös American Apparelin houkuttelevat näyteikkunat. En kyllä tiedä, voinko mennä sisään ollenkaan - aion tänään ostostella myös American Bookstoressa. Olisi jotenkin liikaa heittää rahaa sekä American Appareliin että American Bookstoreen samana päivänä, tai edes samalla matkalla.

Tätä nyt ehtii vielä miettiä. Mitä mahtaa olla santsikuppi flaamiksi?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.