Kolmen kärki

Laura loves

Onko maailmassa mitään niin ihanaa, tärkeää ja onnellistuttavaa kuin leikkokukat? Eipä kai. Koti ja sielu voivat hyvin, kun huushollissa on ainakin yksi kaunis, kukkiva oksa. Ihka ensimmäinen ätienpäiväkimppuni on vieläkin voimissaan ja saa huulilleni typertyneen hymyn joka kerta, kun vilkaisen sen suuntaan. Mikä klassinen, mutta hupsun rönsyleivä kombo.

Ihanat, tärkeät ja onnellistuttavat -lista, bubbling under:

2) kardemumma

3) aikakauslehdet

Näistä on paras elämä tehty.

Kommentit

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Laura, mun täytyy jakaa tää sun kanssa: ostin viikonloppuna kukkakimpun ohjeistuksella "sellainen, joka voisi kasvaa kesällä tienpientareella". Ja sun inspiroimana pyysin siihen pioneja. Kimppu on ihana.

anne (Ei varmistettu)

nyt aika tiiviisti sun palstaa lukeneena voisin lisätä, että myös nämä tekstit lisäävät onnellisuuden tunnetta. ei nyt mennä liian pitkälle - ei ihan yhtä paljon kuin leikkokukat tai aikakauslehdet, mutta kuitenkin sen verran, että työpäivän jälkeen tiistaina kauraleipää syödessä taas jaksaa hymyillä.

laurafree
Laura loves

Kati, toi on just paras ohjeistus! Koska Suomessa kukkakimput on usein sellasia tosi "tärkätyn" oloisia, liian fiinejä. Tienpiennar-ohjeistus voi tuoda sidontaankin (ei vain kukka'lajeihin') rentoutta. Tahtoisin kyllä nyt kuvan kimpustasi!

Oho, mahtava palaute, anne, kiitos! Mutta hyvä ettei liian pitkälle menty, kyä leikkokukat ja aikakauslehdet on aina kärjessä! Kauraleipäkin suht korkealla!

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Minä ja kamera teemme parhaamme, katsotaan mihin se riittää.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.