Kuittikaaos

Laura loves

Vuoden kamalin aika on käsillä. Verottaja tahtoo yritykseni tilinpäätöksen hyppysiinsä 4. huhtikuuta. Siihen on viikko. Puskin tätä aikataulua aktiivisesti pois mielestäni, kunnes törmäsin äsken kauppareissulla kirjanpitäjääni. (Sunnuntaiaamuna! Jumalan kosto! Kuka törmää kirjanpitäjäänsä sunnuntaiaamuna!)

(Ja olenko muuten kertonut, että minulla on maailmanhistorian komein kirjanpitäjä? Ja juuri niin tiukkis, kuin olla pitää. Tunnen itseni huonosti käyttäytyväksi tyttäreksi hänen vaikutuspiirissään.)

Nyt on hukassa miljoona triljoonaa kuittia, lipuketta ja lapuketta. Pitää tonkia sähköpostin Lähetetyt-kansio (ainoa paikka, johon säilön laskutukseni) ja jokaisen pussukan pohja, lipaston loota. Lopputulos on aina sama: huomaan heittäneeni kaiken olennaisen menemään. Saalis on kasa junalippuja ja tyyliin yksi Akateemisen kirjakaupan kuitti: "Pekka Töpöhäntä -muistikirja 9,95€". Kirjoitan sen kulmaan hartaasti "Toimistotarvike" ja herätän kirjanpitäjässäni varmasti suurta huvittuneisuutta.

Olisi kiva hieman ryhdistäytyä. Täten lupaan julkisesti, että tänä vuonna hoidan kuittieni lajittelun ja laskujeni arkistoinnin huolella, tyylillä ja pieteetillä.

Minulla on jo hieno Hokusain hyökyaalto-muovitasku (miten surullisen ajankohtainenkin!), johon aion sulloa kuitteja. Se on hyvä alku, eikö vaan.

 

kuva: Weheartit (Omat kuittini eivät ole noin siisteissä pinoissa)

Kommentit

Saara S.
Saara Sarvas

OH DEAR O_____O SAMA PULMA OMG OMG OMG... To ja pe lomaa ja intensiivistä kuittien rämpläämistä... Jumaleishön.... ARGH MIKSI JOKA KERTA!?

Saara S.
Saara Sarvas

Ja miksi vielä tykkäsin tästä? EN TYKKÄÄ! Sinusta tykkään, mutten kuittihelvetistä. Eih. Ahh. Eeeraärkaäe nyt spragaa aivot!!

mao (Ei varmistettu) http://maomaailmalla.wordpress.com

löysin eilen blogisi ja oon nyt lukenu eilisen ja tään illan arkistojasi. tämä on ensimmäinen ei-ruokablogi (no ok toinen koska paras kaveri pitää blogia ja pakkohan sitä on lukea), johon oon oikeesti hullaantunut. vau.

nyt ajattelin että tämä on kommentin arvonen paikka, kun ihan OIKEASTI nauroin ääneen (ja se on paljon se) luettuani: ""Pekka Töpöhäntä -muistikirja 9,95€". Kirjoitan sen kulmaan hartaasti "Toimistotarvike" ja herätän kirjanpitäjässäni varmasti suurta huvittuneisuutta."

kiitos! nyt jatkan arkistojen tonkimista B)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.