Naama täynnä timantteja

Laura loves

Voi luoja. Onko näin kaunista meikkipurkkia ikinä valmistettu? Jos on, niin lupaan syödä koko Mschic Kide -mineraalimeikkivoiteeni - se voisi olla aika hyvääkin, sisältäähän se muun muassa vihreää ja valkoista teetä. Sekä tietysti aitoja timantteja.

Eilen meikkiguruni Bääbsin kautta kotiutettu meikkivoide on pakattu ihanaan, muotokieleltään askeettiseen ja puhuttelevaan puupurnukkaan. Rasia on niin itkettävän kaunis, että sitä tekisi mieli hiplata kellon ympäri.

Bääbs valisti, että paras lopputulos syntyy levittämällä tuote kabuki-siveltimellä. (Kabuki tarkoitti minulle tuohon hetkeen asti vain japanilaista tanssiteatterimuotoa tai sitä töykeillä tarjoilijoilla varustettua julkkissushiravintolaa.) Hyvä myyntinainen - ostin toki senkin.

Äsken kokeilin ensi kertaa ja toden totta - levittäminen oli superhelppoa ja nopeaa. Tähän asti meikkivoiteen kanssa läträäminen on tuntunut hirviöhommalta, johon jaksaa tarttua vain juhlia varten. Vauva nilkassa roikkuen on vaikea keskittyä johonkin helvetens häivyttämiseen. Toki tätäkin tuotetta tarvitsee häivyttää, mutta se on iisiä. Lopputulos on sen verran kevyt ja ilmava, että maskimaisuus on helppo välttää. Olen askelta virkeämmän näköinen ihmiszombie. Ne on nää timantit. Olen myyty.

Mschicin Kide-tuoteperheen slogan on "Ecology is the new Luxury", ja kukas tuohon lähtisi vastaan väittämään.

Kovin kevyin sydämin heitän roskiin lähes homehtuneen Maybelline Dream Mat Mousseni ja vannon uskollisuuttta Mschicille - joka on kaiken muun lisäksi kotimainen. Miten hienoa!

Kommentit

backyardbambie

Kiitos vinkistä. Nyt kuulostaa siltä, että on pakko mennä ainakin testaamaan tuo tuote (mä en koskaan ole ymmärtänyt meikkivoiteista mitään)! Minkälaisessa olomuodossa se itse voide siellä sisällä on? Onko se kovin juoksevaa vai puuterimaista vai millaista?

laurafree
Laura loves

Se näyttää hyvinkin puuterimaiselta, mikä herättää pelon, että täähän on vaan jotain typerää kivipuuteria eikä mitään peittävää meikkivoidetta, mutta iholla se muuttuukin jotenkin "sulautuvaksi", eli ei ole mitenkään jauhemaista. Kokeile!

Bääbs
BLUSHING

Hihii, meikkiguru.. Mää kutsun itseäni lähinnä meikkielämäntaiteilijaksi :) Mut ens kerralla ku nähdään niin site vähä meikkileikkejä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.