Pärekorillinen parsaa

Laura loves

Topakka emäntä Hämeestä kävi viikonloppuna kylässä. Paula toi tuliaisina pari punttia valkoista parsaa ja Sulolle pärekorin. ("Pitää joka lapsella pärekori olla! Sienestykseen!")

Kokeiltiin jotain uutta ja kypsennettiin puntti numero yksi uunissa paahtaen. Maistuvaista oli. Lisukkeen kanssa ei kikkailtu: voi-parmesan-muhjua sen olla pitää.

Uuniparsain seuraksi avokki väsäsi tofutorneja. Savutofua, tomaattia, basilikaa, balsamiviinietikkaa, merisuolaa, oliivisilppua ja kapriksia. Ei huono! En ole tainnut koskaan nähdä mieheni tekevän näin esteettisesti tyydyttävää ruokaa. Minä olen perheen annosväkertäjä.

Share

Kommentit

Tää ei osaa kokata vaikka haluis (Ei varmistettu)

Oijjoi! Kuinka kauan pitää parsaa uunissa pitämän? Vihreää varmaan vielä vähän vähemmän...?

laurafree
Laura loves

Nyt en osaa sanoa, kun mieheni tosiaan teki nämä. Varmaan vihreää vähemmän joo. Googlaus "uuniparsat" tai "parsaa uunissa" tai joku vastaava voisi tepsiä. Hih. Veikkaan, että 10 minuuttia 200 asteessa. Tarkista jostain. Hih.

Kommentoi