Parsa-aika vuodesta

Laura loves

Parsasesonki is go! Haalin Stockan Herkusta pääsiäisaterian aineksia, kun törmäsin tarjousparsalaatikolle. Eivätkä näyttäneet ihan rupsahtaneiltakaan. Puntti kainaloon ja kassalle! (No, en laittanut sitä oikeasti kainaloon enkä suinkaan mennyt suoraan kassalle, mutta en ole koskaan antanut faktojen pilata hyvää tarinaa.)

Vihreä nippu keitettiin ja tarjoiltiin itselleni ja Sonjalle (mitäs läks se yks taas bänditreeneihin) voisulan ja runsaan parmesaanin kera. Ai luoja. Aina niin hyvä hetki, vuoden eka parsattelu.

Tästä alkaa vuosittainen parsahulluttelu, joka ylittää reippahasti kohtuukäytön rajat. Ei siihen vain voi kyllästyä.

Ja pissa haisi muuten jo kolmea tuntia myöhemmin oudolta. Tämä tieteellinen ilmiö fasinoi minua.

Ps. Tuon otsakkeen oli tarkoitus olla nokkela.

Share

Kommentit

susa

joku loistava parsaohje vielä kehiin nyt!

laurafree
Laura loves

No kun ne on kyllä parhaita ihan sellaisinaan. Opettelee vaan keittämisen kunnolla. Ja sit varioi lisuketta. Eka viikko menee ihan voisulalla. Tokalla viikolla voi lisätä parmesaanin. Oikeaoppisen hollandaisen masterointiin (ei tuo oo sana suomeksi) menee kolmas viikko. Sitten kohta onkin jo parsasesonki paketissa.

Ai mutta Fanni ja Kaneli -palstalla täällä tais olla joku ihana parsa-savulohirisotto-ohje tai joku just! Mäkin lähden sinne muuten NYT!

susa

huomenna alkaa siis operaatio näin keitetään parsaa. raportoin tuloksia.

Kommentoi