Psssshht: Euroopan parashh shhoppailukaupunki

Laura loves

Jenna K:n haalaripostaus sai minut hihittelemään. Noinhan se menee: pikkuhuppelissa vaatteiden sovittelu on niin kivaa ja kivutonta! Jennan retki tosin päättyi lappuhaalareista kuoriutumiseen ja niiden rekille palauttamiseen. Ei mulla vaan. Siis miten mä näytän tällaisessa koon 36 vaatteessakin näin hyvältä, kyl mun pitää tääkin ostaa!

Barcelona onkin virallisesti Euroopan paras shoppailukaupunki, koska siellä tarjotaan lounaan kanssa aina oletuksena viiniä (blanco o tinto? Tinto, por favor!). Kun on kiskaissut puoli litraa rypäleistä ruokajuomaa klo 12, iltapäivän ostostelu on aina aivan orgastista.

Todistuskappaleita: Bershkan jotkut helvetin caprimittaiset farkut, joiden napit eivät varmasti ole voineet mennä kiinni edes sovituskopissa (en muista), ties mistä sivukujan puodista vuonna 2000 hankittu courtneyloveaaninen tekosatiini-pitsikantattu-lutkahtavayömekko (joka nyt kyllä on tulossa uudelleen muotiin, huomaan, naamioituna ilmiöksi underwear as outerwear)... Kummatkin edellä mainitut muuten yhä vaatekaapissani "ehkä vielä joskus" -nimikkeellä varustettuna, voi elämä.

En siis lopulta tiedä: kännishoppailu - suositellaanko vaiko eikö.

Kommentit

Jenna Kämäräinen
Jenna K

O'ou, otan osaa - ja suunnittelen matkaa Barceloonaan.

Hertta
Lilou's Crush

Ai hurja, tuo kuulostaa etäisesti tutulta, muistelen vähän samaa olleen ilmassa veljeni ja minun synttärireissulla samaan kaupunkiin muutama vuosi sitten :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä oli hyvä. Itse asuin kuutisen vuotta sitten Australiassa ja viimeisenä päivänäni päätin lähteä kaupungille käymään kaikissa lempparipaikoissa (nyt puhutaan siis lähinnä baareista ja ravinteleista) sekä kuluttamaan KAIKKI tililläni vielä olleet dollarit. Päätin sitten helteen uuvuttamana mennä ekana oluelle lempparipubiini, ja vasta myöhemmin lounaalle. Sanoisin, että nestehukka, tyhjä maha ja iso olut auttoivat minua pääsemään eroon dollareistani ennätysajassa. "Shiish vähän tää on ihana. Ja tää. Ja tää. Shiish osshtan nää kaikki!"

Yllättävää kyllä esimerkiksi silloin ostamani jakku on edelleen käytössä. Minä siis suosittelen kännishoppailua. Jos on ylimääräistä rahaa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.