Saippuaiset ystäväiseni

Laura loves

Välillä tuntuu aika huvittavalta, että elätän perheeni kirjoittamalla juonipaljastuksia. Nämä ihmiset tuovat leivän pöytäämme. He ovat olleet viikottainen osa elämääni niin monta vuotta, että en enää osaisi kuvitellakaan arkea ilman heidän hysteeristä, mielipuolista, huvittavaa, hirvittävää seuraansa. Kunpa voisin viedä joskus koko jengin kaljalle.

Takaisin Genoa Cityyn, over & out.

Kommentit

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Olenko koskaan kertonut, että olen vieraillut Emmerdelen entisillä kuvauspaikoilla? Siis yorkshirelaisessa Esholtin kylässä, josta tuotanto siirrettiin sittemmin lavastekylään, koska turisteja alkoi pörrätä paikalla liikaa. Join kaljan Villapakassa, tietty.

laurafree
Laura loves

Oooo! Kyä munkin pitäis päästä. Kuuleeko työnantaja? Villapakka-olunen ois aika olennainen kokemus kelle tahansa. Dokasikkkko Dinglejen kaa? Vois olla mainio ilta.

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Oli siellä jotain Cainin henkisiä hahmoja.

Hertta
Lilou's Crush

Ihan MAHTAVA duuni! Voi mä niin muistan kun luin mummalleni aikanaan aina mehukkaita paloja boldisten tulevista käänteistä ;)

Unnukka (Ei varmistettu)

Sydämen asialla! Miksi se ei tule joka päivä? Sen pitäisi. Ehdottomasti.

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Unnukka, toivon että tämä ei järkytä sinua, jos kuulet tiedon ensi kertaa: Ylellä on nyt mennossa viimeinen Sydämen asialla -kausi. Kohta loppuu. Ääääää!

laurafree
Laura loves

Sydämen asialla päättyy 8.4., eli sitä on jäljellä kaksi jaksoa! Sitten on kaikki 376 jaksoa esitetty.

Vierailija (Ei varmistettu)

Eih!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.