Taivaallista rihkamaa

Laura loves

Tatty Devine on iih-niin-ihana ikisuosikki. Nimikorun olen omistanut jo vuosikausia, mutta ei minun aikanani vaan mitään hienoa generaattoria ollut kuten sivuilla nyt. Siellä voi leikitellä tyyleillä, väreillä ja ties millä.

Minulla on jo omalla nimellä pinkki Laura ja Sulon nimellä sininen Sulo, pitäisikö vielä hankkia Aleksi ankkuri-charmilla (mikä tuonkin sanan suomenkielinen vastine on, se ekstrajuttu joka siinä roikuskelee), niin koko perhe killuisi kaulassa?

Nuo nimikorut olivat yhdessä vaiheessa niin kuuminta hittihottia, et-tä. Tiedän, että ainakin kuningatar Katilla on myös sellainen. Parhaalla ystävälläni Terhillä taas on saman puljun sipsi. Sain juuri viime lauantaina todistaa baarissa, kun sen ostopaikkaa tultiin kyselemään. Onneksi Terhi kertoi vain, että "internetistä". Emmehän nyt halua, että kaikki kulkevat tuolla kaduilla sipsit kaulassa rapisten. (Ai mutta, mitä minä juuri tässä teen...)

Nyt Tattylta saisi William & Kate -koruja. Rintarossia, kaulakorua, korviksia... Ehkä Tiffany-timanttia odotellessa pitää hankkia nimettömään Wiltsu & Keitti. Joku ainakin pääsee naimisiin!

Kommentit

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Tiedän erään nimeltämainitsemattoman nuortenlehden toimtuksen, joka tilasi kerralla kaikille Tatty Divinen nimikorut ihan vaan yleisen ihanuuden ja team spiritin takia.

laurafree
Laura loves

Voi hyvä isä. En ole koskaan kuullut noin hyvästä työsuhde-edusta/liikelahjasta. Kuolen kateudesta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.