Terveisiä Hämsterdämistä!

Laura loves

Maanisesta matkakirjojen ja -lehtien lukemisesta palkitaan aina välillä: jo jokunen vuosi sitten bongaamani mahdollisuus vuokrata asuntolaiva Amsterdamin keskustasta toteutui nyt. Työmatkoilla on joskus päässyt luksushotelleihin, mutta mikään ei koskana ole värisyttänyt sydäntä kuten tämä, valkoiseksi lakattu söpöläinen:

Hyllyssä on leffoja, yöpöydällä kirjoja, kaapissa mausteita & kannella sohva. Ei puutu mitään: ei kuumaa vettä eikä astianpesukonetta eikä natisevaa, paukkuvaa lautalattiaa. Maisemat ovat tajuttomat. Kurkitaan sisään design-olkkareihin Amstel-joen tasosta. Ainoastaan kammoamani vesilinnut voisivat pyrähtää tiehensä paattimme liepeiltä päivystämästä.

Passitin pojat päiväunille ja karkasin kahvilaan ja Haarlemmerstraatin kauppoja kiertämään. Kohta haen (taas) luomumarketista jotain ihanaa syötävää. Iltapäiväksi lähdetään Tropenmuseumiin matkalle maailman ympäri!

Myös ystävämme Sanna&Heikki ovat kaupungissa. Muut lähtevät illalla Black Keysin keikalle, minä jään Sulon vahdiksi "kotiin". Mutta jos koti on laiva, kuka tällaista harmittelisi. Vehnäolutpullo & paksu romaani & kadulta kantautuvat kilisevät polkupyöränkellot.

Onnellisna teidän.

Laura

Ps. Täällä on kevät! Hain kaupasta juustoa ilman takkia!

Kommentit

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Onnekas sinä, kuulostaa mielettömältä. Alkoi hymyilyttää.

Anna Karhubear

Voi vitsi, tosi viihtyisän näköinen paikka. Terveisiä Amsterdamiin, pitäkää hauskaa!

eveliina
Kult!

Welkom kotikaupunkiini :) Illallisvinkkinä: kurkkaa vallatun kulttuurikeskuksen OT301:n ravintola "de Peper" - 100% vegaanista+orgaanista pöperöä ja halvalla lähtee. Varata täytyy mutta on tuon pienen vaivan arvoista!

kryp
Taskunpohja

Voi video! Jos teet jotain juttua, niin vinkkaapa mistä moisia saa vuokrattua :)

kryp
Taskunpohja

Voi video! Jos teet jotain juttua, niin vinkkaapa mistä moisia saa vuokrattua :)

anne (Ei varmistettu)

saiskos vielä tiedustella tarkempia vinkkejä tämänkaltaisten ihanien laivojen vuokraamiseksi?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.