American dreams

Lilou's Crush

Jestas sentään, enää kuukausi, ja New York kutsuu! En kertakaikkiaan käsitä, miten nopeasti aika on kuluu. Kävin vähän fiilistelemässä jo etukäteen kivojen jenkkiiputiikkien tarjontaa:

Madewellista olen joskus vanhan blogin puolella kirjoitellutkin, sen jälkeen siitä on tullut yksi lemppareistani -kyseessä on siis J.Crewin pikkusisar, hitusen edullisempi merkki, ja kenties vähäsen rennompi.

 

Tulevalta reissulta aion hankkia ihan perus käyttövaatetta. Olen tosi hyvin saanut pidettyä shoppailuhalut kurissa jo kuukausia, kun reissu on ollut jo pidempään tiedossa.

Madewelliltä toivoisin löytäväni jonkun rennon chambray- tai farkkuhameen ja kevyitä kesäpaitoja. Nuo espadrillos-tennaritkin ovat aikas söpöt.

 

J. Crewillä tykkään hurjasti rennon tyylikkäistä jakuista ja paitapuseroista, joita voisin pitää töissä ja vapaalla. Ihastuin jokin aika sitten nuo paljettiminit nähtyäni tuohon tyyliin yhdistää kimallusta rentoon yläosaan. Samaa olen toteuttanut aiemmin Topshopin Kate Moss -paljettijakulla, jonka mieluiten puen teepaidan ja farkkujen kaveriksi.

Myös J. Crewn kenkäpuoli on mieleeni, Sohon putiikissa aion suunnata sinne ennen mitään muuta :) Olisikohan noita sinisiä ballerinoja vielä silloin jäljellä...


Mikä kivointa, saapuessamme on alennusmyynnit -vastassa on siis valtaisa ryysis, mutta toivottavasti myös mahtavia löytöjä.

Kommentit

LindaLisaMaria
Lilla Linda

oivoi, nyt mulla tuli iiiiiiso morkkis siitä, että perhe lähtee 3viikon päästä nykkiin ja mä jään suomeen pitään taloa pystyssä.. buhuu. 

huippua että sulla on reissu pian edessä! missä asutte lomaviikon - yksityisellä vai hotellissa?

Hertta
Lilou's Crush

LindaLisaMaria, voi vitsi, miten nyt noin on päässyt käymään! mutta sulla tulee kyllä kivat ajat "Linnanrouvana" :) Me mennään tutulle vuokraemolle, hänen omaan asuntoonsa hänen lomaillessaan. Kävi tuuri :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,
Olen lähdössä elokuun lopussa ensimmäistä kertaa Nyciin ystäväni kanssa (olemme 8 päivää), joten arvostaisin suuresti, jos voisit tehdä Nyciin liittyviä postauksia ja antaa matkavinkkejä! Osaatko muuten jo tottuneena matkailijana kertoa, että kuinka paljon yhden päivän aikana siellä kerkiää tekemään ja kuinka pitkät välimatkat ovat (esim. pystyykö Sohon alueen käymään läpi yhden päivän aikana)? Mitkä nähtävyyksistä ovat mielestäsi must, ja mitkä jättäisit kenties väliin? Onko antaa jotain muita hyviä, esim. shoppailu, vinkkejä? :)

Kiitos paljon, jos jaksat vastailla :)

Minttu

NinaVee
Väreilyjä

Ettei oltain samalla lennolla menossa jos teilläkin on reissuun aikaa kuukausi??? Olisipa hassua! Jos ollaan siellä yhtä aikaa niin voitais käydä vaikka joku päivä yhdessä syömässä. Se olisi hassun lisäksi parhautta. :)

Hertta
Lilou's Crush

Minttu, yhden päivän aikana Sohon kyllä ennättää nähdä kivoimmilta osin, alue on sen verran pieni! Toki siellä saa kulumaan vaikka viikon ;) Julkaisen pikahätään pari vanhaa postausta, josko niistä saisit kivoja vinkkejä! Itse suosittelisin nähtävyyksistä ainakin Empire State Buildingia ja MoMaa, ne ovat omat suosikkini noista "vakiohyvistä". Mutta siis, stay tuned, julkaisen ne vanhat vielä tänään :)

 

NinaVee, no hei todellakin mennään syömään, miten hauskaa! Saadaan sitten herratkin esiteltyä -toisillemme ja toisilleen ;) Me lähdetään 3.7 ja ollaan pari viikkoa, natsaako?

 

NinaVee
Väreilyjä

Aikataulut natsaa kuin natsaakin, huippua! Me lähdetään reissuun jo 28.6. mutta mennään ensin (parin NYC päivän jälkeen) neljäksi päiväksi Kanadaan, Montrealiin. Montrealista tullaan takas Jenkkilään itsenäisyyspäivänä mutta silloin mennään Albanyn kautta Connecticutiin. Sieltä kuitenkin sit vielä viikoksi New Yorkiin, eli ollaan Cityssä yhtä aikaa kanssanne 7.-13.7. Eli treffejä kehiin, ehdottomasti!

Hertta
Lilou's Crush

NinaVee, jeejee, laitellaanpas meiliä aiheesta! Miten hauskaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.