Aurinkolasiaatoksia

Lilou's Crush

Yksi kiva juttu seuraa myös tästä silmäoperaatiosta; enää ei tarvitse pelata piilareiden kera, kun haluaa käyttää kivoja aurinkolaseja. Vahvuudellisia minulla ei olekaan ollut vuosiin, en vain onnistunut löytämään sellaisia, joissa yhdistyisi sekä viileä ulkonäkö että käyttömukavuus.

Kaikille laserleikkauspotilaille silmäsairaala laittaa kotiinviemiseksi myös 100€:n lahjakortin aurinkolasiostoksille Silmäasemalle, joten siellä sitten napsin kökköisesti iPhonella lemppareistani kuvat.

Suosikkini on tässä. En täsmälleen samaa mallia löytänyt netistä, mutta useampia yhtä kivoja. Mutta oi ja voi, hinta Chaneleissa on kyllä suolainen, n. 320€. Pöö sille!

Wayfarerit eivät esittelyjä kaipaa -päässä vähän perusmallia pienempi versio, josta hopeanastat kulmista puuttuu.

Nämä olisivat vallan paljon maltillisemmat hinnaltaan, n. 140€, eli lahjakortin jälkeen maksettavaa jäisi 40€, ei paha.

PS. Tänään siis oli leikkauksen kontrollikäynti, ja kaikki on mennyt "kuin oppikirjan mukaan". Tällä hetkellä näössä pientä usvaa enää, kohdentaminen tähän koneen etäisyydelle hivenen hankalaa, mutta yleisnäkö oikein hyvä. Hitusen plussan puolella näkö nyt, kuten kuvaan kuuluu, ja sen pitäisi nyt sitten siitä niiata alaspäin kohti nollaa. Muuten tuntuma on kuin olisi kuivahkot piilarit silmissä, ja se tunne on hiipinyt tässä illan mittaan väsymyksen mukana.

Kommentit

La Vita è Bella (Ei varmistettu)

Wayfarereissa on sità jotain, antaa ilmettà kasvoille. Raybaneilla on hinta-laatusuhde kohdillaan.

NinaVee
Väreilyjä

Mä olen koko elämäni etsinyt tyylikkäitä ja laadukkaita aurinkolaseja niitä koskaan löytämättä. Mikään malli ei istu mulle, nyyh! Ekan kuvan Chanelit näyttää tosi kivoille, mutta ottaisivat nekin varmasti kiinni korkeisiin poskipäihini. Äh, pakko kai kiduttaa silmiä ja tyytyä Lindexin laseihin. Niissä ei siihen hintaan vaadi täydellistä istuvuutta, kunhan suojaavat häikäisyltä.

Hertta
Lilou's Crush

La Vitae Bella, näin on, jos ainakin noihin Chaneleihin vertaa -en oikein hiffaa tuota hinnanousua, mikä kyseisessä merkissä on parin vuoden sisällä ilmennyt!

 

NinaVee, no voih! Mulla oli sama rillien kanssa aiemmin, ennekuin löysin edelliset -ihan reilusti järjettömän isot :) Noissa Chaneleissa minullakin otti pikkuisen hymyillessä kiinni (jep, pöljä on hymyillyt peilille lasit silmillään yksinään shopatessa :D) mutta ei sillein haittaavasti. Itselläni se on ollut likimain ainoa merkki puolestaa, jossa on tarpeeksi kapea nenäosa, yleensä kaikki muut valuu todella ärsyttävästi alaspäin. On näitä ongelmia ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.