Bestsellerin herkkuja

Lilou's Crush

En päässyt Bestsellerin kesämuotia katsastamaan paikanpäälle lasermiekan heiluessa, mutta sain ilokseni ison kasan tulevan kesän ja ensi talven mallistojen esitteitä kotiin, joita selailin kaikessa rauhassa toipuillessani.

Olin aikaisemmin jo kirjoittamassa toivepostausta siitä, millaisia löytöjä kolkytplus-ikäinen voi tehdä Bestsellerin liikkeistä -Vero Modasta, Vilasta, Selectedistä, Onlystä ja Object-tuotteista, ja tässäpä omaa silmääni miellyttäviä juttuja, joita löytyi Vero Modan ja Selectedin esitteistä.

Is it just me, vai onko Vero Moda ottanut askeleen uusille urille?  Löysin nimittäin vaikka kuinka monta omaan makuun täysin natsaavaa juttua, etenkin housuosastolta (kts kuva yläpuolella, lempparimalliani eli ylhäältä lökeröt, alhaalta pillit) ja työvaatepuolta silmälläpitäen. Työvaatetuksesta hyvänä esimerkkinä tuo aivan ensimmäinen kuva, voisin laittaa nuo kesällä töihin koska tahansa, tosin vähän siveellisemmin napitettuna.

Very-mallistoon olin jo aiemmin mieltynyt, mutta viimekertaisella pyörähdykselläni liikkeessä minulle ystävällisesti kerrottiin, että tällä hetkellä ainakaan Forumin myymälässä sitä ei ole kovinkaan laajasti esillä. Toivottavasti pian taas!

Oma suosikkini on Selected, ja kesämallistossa oli yksi juttu, johon tuli melkein pakkosaada-efekti. Se on tuo valkoisen paidan alta pilkottava paljettitunika. Vaikka muuten olen minimalisti, paljetit herättävät sisäisen harakkani. Muistellaanpa vaikka Topshopin paljettijakun aikanaan tuomaa riemua. Vaatekappale, joka jaksaa edelleen ilostuttaa.

Selectedin kesämallisto on muutenkin eniten mieleeni:

Zaran talvisortsien kesäkorvaajaksi ottaisin koska tahansa nämä hyväkkäät. Ja tuon rusketuksen, kiitosjuu.

Selectedin talvimallistosta 11-12 puolestaan löytyi tllainen pelastajaverme:

Olen tosi huono talvihippa-pukeutuja, sillä ajattelen aina tarkenemista ykkösenä. Tämä "villatakki" sopisi salonkikelpoiseksi versioksi tulevan talven (brrrrr, kuka sitä vielä miettii!) kekkereihin. Sanoo siis tämä, joka muistelee viimetalvisia pikkujouluja sievässä mekossa, joka oli piilotettu likimain kokonaan jättimäisen villatakin alle.

Muutoin jatkettiin mielestäni Selectedin talvimallistossa aika samantyyppisellä linjalla kuin menneenäkin talvena, mutta tämmöinen juttu pisti silmääni: biker-nahkiksen ihan uusi mitta. Hmm. Mielenkiintoista.

Kuvat Vero Moda- ja Selected-katalogeista kuvattuja

Kommentit

Malia (Ei varmistettu)

Kivoja juttuja, varsinkin Selectedillä. Vero Modasta en itse ole ikinä oikein löytänyt mitään, kiva jos ovat petranneet.
Noi ruskeat nahkashortsit tahtoisin ehdottomasti itselleni!

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Löysin kanssa Vero Modan Very-mallistosta ihan täydellisen harmaan villaliivin, olikos sen nimi Ling. Nyt oottelen sitä kuumeisesti kauppoihin.

Hertta
Lilou's Crush

Malia, minulla on ollut sama juttu aikaisemmin, mutta syksyllä kun olin mukana kampanjassa bongailin erityisesti Verystä kaikkea hienoa, ja nämä olivat myös sitä mielikuvaa vahvistava. Ja noi selectedin shortsit on vain niin kivat, samoin kuin se paljettitunika.

Hertta
Lilou's Crush

Jenna voi vitsi, kannattaa jättää viesti myyjättärille, ovat meinaas ainakin Forumissa niin ihania, että soittavat ja kertovat, kun kyseinen tuote on tullut. Ja ihan ensin tietysti kannattaa kysäistä, että onko sitä, tulossa, voi toivottavasti!

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Jes, kiitti vinkistä!

heartbeats
HEARTBEATS

Ihan mahtavia juttuja! Koskahan noita alkaa ilmestyä kauppoihin, täytyy olla nopeasti paikalla ;--) Ja Selected on yksi lempparikaupoista, ei petä koskaan. Noi nahkashortsit on pakko saada - typeränä kun jätin ne Zaran pöksyt kauppaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.