Ei leiskoja-maanantai

Lilou's Crush

Eräs rakas entinen työkaverini perusteli mahtavasti sen, miksi mainosalalla niin usein tyypit pukeutuvat mustaan: no tietysti, koska leiskat näyttävät paremmalta sen rinnalla. Siinä siis syy tummanpuhuviin vaatteisiini, korporaation naisia ollaan viimeistä vaatepartta myöten ;)

Tänään ei kuitenkaan esitelty sitten leiskan leiskaa, paitsi koneen ruudulla muutama pyörähti, joten uskaltauduin pukeutumaan keväisemmin eli vaaleaan. Ja siitä hyvästä en melkein päässyt lounaspöytään istumaan, mokomat neljä muuta mustuaista aikoivat vaihtaa minut paremmin sarjaan sopivaksi. Eivät onnistuneet.

Asuna Zaran nahkashortsit ja ysärihenkinen River Islandin patenttineule, koipeloissa Acnen pistolit. Pöllökoru NafNaf.

Kommentit

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Mahtava neule ja nahkahousut, jotka ei hypi silmille :)

Hertta
Lilou's Crush

Jenna kiitos! Nahkikset ei tosiaan ryttyile ;) Ja sä taidat olla se verran nuori, ettet elänyt vielä edellistä patenttineuleiden aikakautta :)

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Muististani ei löydy vahvoja tunnejälkiä patenttineuleiden kohdalta. Mutta ai että näyttää kivalta - ja lämpöiseltä :)

Bisquits (Ei varmistettu)

Saatan kuulostaa tyhmältä, mutta mikä on leiska? :-) Jutun pointti jäi ikään kuin ymmärtämättä, kun en ymmärtänyt tuota sanaa, mutta asu on kyllä kiva!

Hertta
Lilou's Crush

Bisquits, leiska on luonnos jostakin asiasta, eli esimerkiksi luonnosteltu juliste, nettisivu tms, jonka avulla esitellään idea ja miltä se näyttää.

Sanna M (Ei varmistettu)

Oliko pahakin morkkis? ;)

Hertta
Lilou's Crush

Sanna, hahahahaaa, meinasin laittaa että morkkispöllö on päässyt kuvaan, ei vitsi miten voit muistaa! Ei ollu ollenkaan, ja viimein voi tuotakin käyttää, ettei tule heti se kaamea kapulaolo mieleen. Phjuiks :)

heartbeats
HEARTBEATS

Tuijottelin tovin tuota korua, kunnes tajusin että omasta korulaatikostakin mokoma löytyy! Omani on tosin aikoinaan Lindexin mega-alaeista ostettu,  mutta on täysin identtinen sinun NafNafin koruun :--) Ja voi juku kun tuo neule näyttää hyvältä!

Hertta
Lilou's Crush

heartbeats, eikä! onpa hauskaa, samiskorut :) Ja kiitos, se myös on eri kiva päällä!

Laura Pollari
Laura de Lille

Ihanat shortsit ja ihana sinä! :)

Hertta
Lilou's Crush

laura itte oot ihana <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.