Ei lisättyä sokeria

Lilou's Crush

Brittiläinen lastenvaatemerkki No Added Sugar viettää  kymmenvuotisjuhliaan tänä vuonna. Olen täysin myyty merkin iloisenkirjaville, mainiosti viimeistellyille lastenvaatteille  -ainoana esteenä kaapin täyttämiseen moisilla on kamalan kovat hinnat.

Tässä muutamia suosikki poimintoja tuliterästä kevät-kesä 2011 kokoelmasta.

Ladies first:

 

 

 

 

...And then gentlemen:

...and last but not least, the babies:

  

Alennusmyyntihaikala onnistui onneksi tänäkin vuonna saamaan haaviinsa muutaman kyttäämänsä jutun talvimalliston loppualesta , jotka voisinkin kuvien kera esitellä kun kuvauspäälle satun (tai paremminkin, kunhan saan kuvattavat jutut "lainaan" niihin rakastavasti suhtautuvalta omistajalta...).  Ja täytyypä sanoa, että menneen talven romppeet olivat muutenkin vähän enemmän mieleeni kuin nämä kevään uutuudet. Saapa nähdä, onko Lindexin seuraavassa mallistossa taas tarkkaan katseltu, mitä Lontoossa on ommeltu, viime kesän mekoissa oli melkoisen röyhkeää röyhelön lainausta mekko-osastolla. Kovasti nättejä olivat nekin.

Taisinkin jo jossain aikaisemmassa postauksessa aiheesta vanhan blogin puolella mainita, että No Added Sugarin mitoitus on niukkaa, mutta laatu erinomaisen hyvää, vaatteet ovat kestäneet pesuissa ja pidoissa virumatta ja vanumatta.

 

 

Kommentit

kolmas

Voi mä löysin sun blogin taas tauon jälkeen, jee. ♥ 

Muistelin vain että et bloggaisi Indiedayssin lähdön jälkeen, ennen kuin tämä upouusi Lily- sivusto avataan. Tänään kuitenkin, hetken googlailtuani ilahduin kovasti, kun löysin saitin ja se oli vieläpä avatukin jo!

Hertta
Lilou's Crush

Heippa Henriikka, voi miten kiva kun löysit tänne :) Juu, bloggailin tuossa ihan vanhassa Bloggerin osoitteessa tauolla (sinne löytää jos haluaa tuosta sivupalkista "good old ..."kohdasta) ja nyt sitten jo kuukaudenpäivät täällä.

Tessa (Ei varmistettu)

Tosi kivoja vaatteita. Täytyy tutustua paremmin merkkiin. Mun mielestä Lindex oli saanut aikalailla vaikutteita myös Ticket2heavenista ja Molo kidsin tyylisiä karvahuppareitakin löytyi. Kivoja.

Hertta
Lilou's Crush

Tessa, ihan samat merkkiyhteneväisyydet olen huomannut! Ja vaikka kopiointi onkin pahasta, toisaalta on kiva, että myös kohtuuhintaisia ihania lastenvaatteita löytyy, että itsekin niitä voi hankkia muutoin kun aleista... Ristiriitaista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.