Eilisen juhlan asu

Lilou's Crush

Eilen juhlittiin reilun viidenkymmenen hengen (vauvasta mummoon ja kaikkea siltä väliltä) voimin kälyn ja lankomiehen valmistujaisia aina pikkutunneille saakka. Aikamoista!

Yllä Vero Modan Very-malliston haalari, Vagabondin peeptoet (joissa Lindexin makkarankuorta muistuttavat kultakimmellyssukat). Koru Zarasta.

 

Olen syönyt loppuvuoden energiatarpeen. Ugh. Olen puhunut ja nyt lepään vatsani vieressä.

 

Kommentit

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Kiva look! Varmasti lystit juhlat:)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) Arvon rouvakin vilahteli puheissamme sankarin kanssa, terkkuja vain sinne kotipitäjään :)

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Kiitos! Kuulen sankarilta varmasti juhlista lisää:)

Hertta
Lilou's Crush

Tiina, uskon, että jossain vaiheessa jopa pyydät sankaria lopettamaan :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Näytät ihanalta! :)

Hertta
Lilou's Crush

Laura, itse olet ihana :) Mutta kiitos kovasti, pitkästä aikaa oikein tälläsin ja väkersin tukankin suoraksi ;)

iikku (Ei varmistettu)

Oi että, kauniina olet ollut! Hyvältä näyttää :) itsekin ostin tuon haalarin ennen joulua vero modan alesta erään muinaisen postauksesi innoittamana (ja ennen tätä olin koko syksyn pähkäillyt, että ostaako vaiko ei). Täytyykin kaivaa se nyt heti taas esiin! Jostain kumman syystää (okei, syy voi olla se, että siskon poikaystävä luuli rakasta haalariani pyjamaksi) käyttö oon jäänyt vähälle. Mutta nyt tähän tulee muutos, sillä tuohan on aivan upea! Kiitos muistutuksesta :)

-ida

p.s. aa joo, ja toinen syy, miksi käyttö on ehkä tähän mennessä ollut melko vähäistä lienee se, että mielestäni haalari vaati vähän korkoa tai vähintäänkin "pikkukengät" tai ballerinat..eli ei mitään talvisaapasta, jota tässä on viime päivät tullut harrastettua ;)

p.p.s. Kiitos tästä blogista, tää on niin hurjan kiva! Ja tuo ilmeesi tässä Lilyn bannerissa (sekö sen nimi nyt on? siis tuon yläpalkin?) on kerrassaan ihastuttava ja muutenkin kuvaa tämän blogin tunnelmaa mainiosti.

MariaR (Ei varmistettu)

Näytätpä kauniilta :) Kiinnitin huomiota erityisesti tukkaan ja haluaisinkin kysyä, että paljastaisitko millä kampaajalla käyt? Itsellä on pääkaupunkiseudulla hakusessa osaava kampaaja ja tukkani muistuttaa aika paljon omaasi..

Hertta
Lilou's Crush

Iikku, jesjes, hyvät kaupat teit :) Minustakin tämä asu vaatii korkkarit seurakseen, yhtenä päivänä se oli lattapohjakengillä ja villatakilla asustettuna töissä, ja en ollenkaan viihtynyt! Ja voi vitsi, kiitos ihan hurjasti noista kauniista sanoistasi! Kylläpä lämmittää mieltä :)

 

MariaR, kiitos kovasti! Ja ilolla voin suositella kampaamoani City Hairia, jossa olen käynyt jo yli 10 vuotta, ja joka_ikinen_kerta ollut tyytyväinen! Cityhair sijaitsee Kalevankadulla Forumin takana. Oma tukkani on tosiaan luomutilassa kihara, mutta suoristamalla tuommoinen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Upea! Todella tyylikäs!

JohannaK

www.ekojohanna.blogspot.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.