HAY

Lilou's Crush

Yksi mieluisista merkeistä joita seuraan sisustuksessa on tanskalainen Hay.

Olohuoneeseen sijoittaisin niin kovin sopivasti nimetyn Don't leave me -tarjotin/apupöydän. Tämä taitaa olla nyt kovasti trendikäs, joka on joillekin ehdoton no-no kun huonekaluista on kyse. Itse tykkään edelleen, ja uskallan väittää, että kyseessä on moderni klassikko.

Toinen yksinkertaisen kaunis sohva/sivupöytä on Tray table -pidän erityisesti tästä pienemmästä mallista.

 

  

Pieneen käytävään joka johtaa hallista olohuoneeseen olen kuvitellut toiselle seinälle Display me-akryylivitriiniä, jossa voisi olla esillä kokoelma pieniä tunnerarvon omaavia juttuja.

  

Ja jos lastenhuoneen täydellistä mustavalkoraitamattoa ei ala kohta löytyä, ottaisin sinne iloisena tämän Pinochhio-maton (lakurakeiden mukaan nimetty, muuten). No, siinä samalla täytyisi kyllä tilata myös lisää neliöitä, sillä nykyiseen huoneeseen tuo suurempi 140cm leveä matto mahtuisi vain rullalla :)

Kuvat: Finnish design shop, Hay Furniture, Formverk

Kommentit

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Olen haaveillut DLM-pöydästä jo jonkin aikaa. Viime viikonloppunakin kävin sitä ihailemassa Design Boulevard -kaupassa. Sopisi meidän sohvapöydän tilalle hyvin - nykyisen alahyllylle kertyy aina turhaa tavaraa. Kevyt ja näppärä siirrettävä siis toivelistalla.

Hertta
Lilou's Crush

Tiina, onpas hauskaa että meillä on samat haaveet :) Voin jo kuvitella tuohon DLM:lle nätisti porkkanat ja dipit ;) -muuta ei uskalla edes ajatella, sillä nyt on vitamiinikuuri!

Malia (Ei varmistettu)

Joo Hayt on tietty tosikivoja :) Meillä on kotona tuo akryylilokerikko, ollut jo yli vuoden, muttei vieläkään oo saatu sitä seinälle :))

Seuraaviksi yöpöydiksi ehkä valitsisin nuo Trayt, ihanat.

Tulee sitten tänne Turkuun ostoksille kun noita tarvitsee :)

Muista että raitamaton voi myös teettää. Mattoliikkeissä voi valita puuvillakuteesta toivomansa värit ja raitojen leveydet ja tietysti myös maton koon. Eli käypäs tsekkaamassa tuollaista vaihtoehtoa. Puuvillakude on napakkaa ja vesipestävää, sekä valkoisen saa ihan valkoisena.

Niin esim. täälläkin voi teettää itse toivomansa maton

http://www.kempeleenmatto.com/?gclid=CNDBrIL72KYCFZINzAodpkLlHA

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.