Helmikuu, kuponkikuu

Lilou's Crush

Kun alennusmyynneistä päästään, alkaa helmikuu, eli kuponkikuu. Postiluukusta ja meilistä tupsahteelee erinäisiä koodeja, lippusia ja lappusia, joilla saa pikku alennuksia normaalihintaisista jutuista.

Aika usein tartunkin tähän syöttiin, ja suuntaan Stokkalle tai Sokokselle hankkimaan jotakin perustuotetta, jota en vain ole saanut aikaiseksi ostaa, eli toimin just niinkuin kauppias tykkää, kiltti, kiltti minä.

Tällä kertaa ajattelin taas hyödyntää kuponkeja pariin juttuun: tarpeen on uusi paistinpannu häälahjaksi saadun Kovanaaman tultua tiensä päähän, ja sitten ihan turhuutta. Ollaan nimittäin miehen kanssa jumiuduttu ihastelemaan Marimekon Siirtolapuutarha-sarjaa sen ilmestymisestä saakka, ja josko nyt sekalainen seurakunta tulisi piristämään kaffepöytää.

 

PS. Stockmannin verkkokauppa tarjoaa kertaostoksesta -20%, ilman hintarajoitteita, josko kiinnostaa testata.

Kommentit

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Mietiskelin just äsken käyttöä samoille kupongeille - aika hyvin toimii siis markkinointi! :)

Hertta
Lilou's Crush

Tiina me ollaan ihan mainonnan orjia :D -edes aiheen parissa työskentely ei suojele! Toivottavasti löydät jotain ihanaista :)

...

kiitos tästä!

olen vasta niin uusi stockan kanta-asiakas ettei tullut mieleenikään syynätä noin tarkasti premium-lehteä - joten olin autuaan tietämätön alekupongeista! nyt voin mennä hyvillä mielin ostamaan uuden chanelin hajuveden kevääksi, kun sen saa nyt sitten pari kymppiä halvemmallakin! :)

 

oi autuutta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.