Huutonettiin

Lilou's Crush

Huh, nyt on klikkisormi ja ranne kipiäni, olen nimittäin viimein saanut aikaiseksi napsutella huutonetin täyteen rompetta, ja lisää pukkaa todennäköisesti viikonlopun aikana. Myynnissä omia ja typyn pieneksi jääneitä vaatteita ja kenkiä

 

Huutonettiin tästä KLIKS

Jos teet löytöjä, yhdistelen tietysti postareita. Postitan kerran viikossa, ja noudot täältäkin voidaan sopia pk-seutulaisten kesken :)

Kommentit

Elkku (Ei varmistettu)

Haluaisitko jakaa kanssamme linkin avoimiin kohteisiisi... :)

MustHave

Jes! Juuri pyöriskelin huutonetissä etsien aarteita :) Nyt niitä löytyi muutama!

Hertta
Lilou's Crush

Hahhaa, voi mua pöljää :D Laitan linkin samantien -Nimimerkillä toki löytyy, mutta mistäs sitä osaisi arvata! Pahoittelen!

Ida-Maria (Ei varmistettu)

Moikka!

Ensimmäiseksi haluan kiittäa sinua oikein mukavista lukuhetkistä, joita blogisi on minulle antanut! :)

Olisin erittäin kiinnostunut noista Nudien farkuista sekä Zaran kulutetuista farkuista, miellyttävät silmääni erityisen paljon. Vastaavatko ne mielestäsi kokojaan vai ovatko pienempiä tai isompia? Sisältävätkö kumpikaan esim.elastaania? Farkuissa kun aina merkeittäin vaihtelee ne koot niin kovasti.

Kiitos jo etukäteen vastauksistasi ja ihanaa kesän odotusta! :)

Hertta
Lilou's Crush

Ida-Maria, kiitos kovasti sanoistasi :) Noissa Nudieissa on stretchiä mukavasti (ei mainittu tarkemmin mutta sen huomaa), Zaran pöksyissäkin 2%. Minusta vastaavat aika hyvin kokoaan, sillä ollessani hoikimmillani mahduin molempiin, mutta nyt en enää mukavasti kumpiinkaan ;) Oliko tästä apua?

Ida-Maria (Ei varmistettu)

Kyllä auttoi, kiitos kovasti. :)
En omista tunnuksia huutonettiin (en ole sitä koskaan käyttänyt, enkä ymmärrä miten se on oikeasti mahdollista. :D)
Olen nimittäin noista farkuista edelleen selvennyksesi jälkeen kiinnostunut, pitäisiköhän sitä varten luoda ne omat tunnukset huutikseen..

Ida-Maria (Ei varmistettu)

Edelliseen lisätäkseni, kun äsken unohdin vielä kirjoittaa, että olisin valmis sinulta nämä kahdet farkut ostamaan, jos se olisi esim. tätä kautta mahdollista. Tietenkin sinun päättämälläsi hinnalla. :)

Mukavaa viikonloppua!

Hertta
Lilou's Crush

Ida-maria, laita minulle vain sähköpostia, toki voidaan tehdä kaupat sitäkin kautta -ja ihan samalla huutishinnalla tottakai!

NinaVee
Väreilyjä

Äh, joku ehti napata tuon valko-vaal.pun raidallisen puseron. Mäkin olisin halunnut sen. :(

Mari K.

Heippa, ostin parit vaatteet ja jäin miettiis, että mikähän päivä luulet postittavasi? Kerran viikossa taisit sanoa postitukset hoitavasi, mut enihau, tarkempaa tietoa, tahtoo jo vaatteet kokeiluun ja päälle (nythetisamantien)!

Ida-Maria (Ei varmistettu)

Voi kiitos, ihanaa. Laitan ehdottomasti sähköpostia. :)

Hertta
Lilou's Crush

Nina, se olisi sopinut sullekin mainiosti! Olisikohan niitä vielä Weekdayssa... En ole käynyt pitkäänaikaan.  Kivaa viikonloppua!

 

Mari K, vastailinkin sulle meiliin :) Kohta tulloo :)

 

Ida-Maria, postia takaisin laitettu :)

KKåå (Ei varmistettu)

nouuuu:( en ole päässyt koneelle vähään aikaan ja nyt vasta näin tämän postauksen ja kauan himoitsemani musta-valko-raidallinen bleiseri on ehtinyt mennä jo! Mulla on ehkä maailman huonoin tuuri:D yleensä kun tulee vierailtua täällä joka päivä...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.