Illan asu

Lilou's Crush

Olen käsittänyt, että miehet antavat vaimoilleen usein äitienpäivälahjaksi pitsiä, silkkiä ja satiinia. Oma mieheni ehdotti seuraavaa:

 Mitähän tuosta pitäisi tulkikita :D

Asu on miehen tämänpäivän Tukholmanreissun tuliainen. Hänelle itselleen. OnePiece, ehtaa norjalaista fässöniä, joita nuoremmat trendsetterit ovat iloisisesti viimeisen vuoden pukeneet ylleen.

(Ainakin helpoin päivän asu-kuva tuli otettua sitten miesmuistiin).

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo, kyllä tollanen kotiasuksi sopisi mainiosti. Lähinnä mietityttää vessassa käynnin vaikeus, heh.

Sen sijaan en näe tuon sopivan uudeksi "samanlaiset verkkapuvut" -ratkaisuksi. Meinasin nimittäin kuolla nauruun, kun näin sunnuntaikävelyllä alle kolmekymppisen pariskunnan, jotka olivat pukeutuneet samanlaisiin keltaisiin haalareihin. Siis pelottelivat pahaa aavistamattomia kanssaihmisiä keskellä päivää. Samanlaisissa KELTAISISSA haalareissa. ARGH.

NinaVee
Väreilyjä

Hei tossa on nyt mulle asu jokaiseen päivänasukuvaan. Ei tarvitsisi erikseen sutata kasvoja, vetäisi vain hupun kiinni. Tai tietty vielä kätevämpää olisi tuo irtohuppu. :)

iduska (Ei varmistettu)

Heh, en ole päässyt kyllä tähän haalarijuttuun yhtään kiinni, en Jumpineihin enkä muihinkaan :) Tosin salaa pelkään, että jos sovittaisin sellaista niin en suostuisi tulemaan enää ulos, sillä haalarit ainakin näyttävät kovin mukavilta kotiasuilta... sitten joutuisin tyytymään jokapäiväiseen teletappi-lookkiin :) Tuo haalari on sentään aina tyylikäs musta, ei tule heti tiivitaavimielikuva.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana!
Noi on mun mielestä makeita, mä en varmaan malttais riisua tota ikinä.

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, joo, samaa pohdin minäkin. Tuo on kyllä erittäin miesystävällinen, sillä vetska aukeaa myös alhaalta ylöspäin ;)

Ja hihii,olisipas ollut piristävää nähdä tuo tipupariskunta!

 

NinaVee, ei muutakuin yhteyttä tuotekehitykseen! Sen voisi myös vetää päähän, jos oikein alkaa hatuttaa -mielenilmausmyssy.

 

iduska, juu,  sama täällä. Mutta nyt kun sovitin, huomasin että tuo on turkasen kuuma, eli oli tällä kertaa helppo ulostautua siitä :)

Vierailiija, talvipakkasella tuo vaara on ehdottomasti olemassa :)

 

 

 

 

Toimitus
Toimitus

Aika söötti päivän asu! Haastoimme muuten sinut keskustelemaan äitiydestä toimituksen palstalla :)

kolmas

Ooi miten kivan ja lämpimän näköinen. En malta odottaa että oma saapuu postissa!:-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.