Kevään korkoindeksi

Lilou's Crush

Kevään korkoindeksi on kiila, ja pullea. Ja vähän omituinen. Ja aika scifi. Vai mitä tuumaatte:

 

Minimarket

Friis&Company

Jeffrey Campbell

 

Gee Wa Wa

 

 

 

Carin Wester

 

Kaikki kuvat solestruck.com.

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Friis&Company on ehdoton suosikkini! Muut vähän friikkejä, varsinkin, kun kengissä näkyy aika niin nopeasti.

tiiti
ite puin

Hihi, pakko sanoa, että mun silmään osa noista kengistä näyttää tolleen erikseen kuvattuna pienten lasten piirtämiltä, varsinkin nuo Carin Westerin pari viimeistä, jossa on tuollainen tönkkökorko :D

Koalat

Uu! Mieleen tulee kieltämättä jotai akselilta Mad Max meets Alexander McQueenin kevytversio. Mielikuvituksekasta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi jukraviti kun tämä uusi blogisi on sekavan näköinen siihen edelliseen verrattuna, ainakin näin tädin silmään! :(

Onneksi sisältö on kuitenkin yhtä hieno. :D

t.Susse

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, sanos muuta! Ja simppeli Friis kyllä tarttui omaankin hitaasti lämpeävään silmäpariini.

 

Tiiti, sää sen sanoit. Minä alleviivaan :)

 

Maskotti, aika jänskiä kyllä ovat, ja siitä ehdottomasti pisteet -hassua, kun heti sitä sanoo että uuh ja ääk kun outoa, kun jotakin oikeasti tapahtuu -ja jos kaikki olisi taas sitä vanhan toistoa, niin sitten mutisisi siitä aiheesta!

 

Susse, oh no, onko probleemi tänne sukeltamisessa vai vielä sitten kun tänne palstalle olet päässyt? Kerro kerro, koetan ratkaista! (mutta siis ihanaa että tulit! tule pian taas!)

iduska (Ei varmistettu)

Jos Spice Girlsistä olisi aikanaan tehty animesarjakuva niin niillä olis ihan varmasti ollut tuollaisia kenkiä :D

Malia (Ei varmistettu)

Sellainen pieni kätevyysvinkki vielä tähän uuteen pohjaan, että olisi kiva jos nuo postauksen kommentti- yms. härpäkkeet olisivat aina postauksen alareunassa, eikä yläreunassa. Paljon loogisempaa, nyt on hankalaa jos haluaa lukea kommentit (ja ainahan haluaa), joutuu kelaamaan juuri luetun postauksen taas ylös takaisin päästäkseen kommentteihin. Moni saattaa laiskuuksissaan jättää tuon takia kommentoimattakin (mä kyllä en).

Onhan nää uudet jutut aina sellaisia totutteluja, mutta toivottavasti teidän tämä systeemi tulisi vähän jouhevammaksi säätöjen myötä.

Hauskaa iltaa sinne!

Hertta
Lilou's Crush

iduska, hahaa, näin on! Miten sattuikin osuvasti :D

Malia, olen samaa mieltä, ja siitä on keskusteltukin, parannuksia on luvassa juuri näihin systeemeihin käsittääkseni -betaversiossa on onneksi parantamisen mahdollisuus juuri käyttäjien kommenttien mukaan. Kiitos kun laitoit tuosta, niin välitän sen vielä eteenpäin. Ja hauskaa iltaa sinnekin, täällä se menee "häntää heiluttaen kuten vissiin teilläkin :D -meillä kyseessä on tosin aidon asian sijaan lapsen tarhajumppaliike...

pepi (Ei varmistettu)

AUTS!!
monenlaisiin törmännyt, mutta noista ajatuskin sattuu! sieluun!

Hertta
Lilou's Crush

pepi, hahhaaa, ja todenäköisesti nilkkoihin. Ainakin mukulakivikaduilla :)

Ronja
Ryövärintytär

Minun silmään ei ainakaan esteettisiä. (Jopas oli kiertoilmaus.)

Hertta
Lilou's Crush

Ronja, eli siis aika hirveenkauheenkamalia :D Nuo Friis&Companyt on minusta kivat, mutta muiden kanssa täytyy kyllä vähän funtsailla. Carin Westerit ei miellytä yhtään.

Teemu (Ei varmistettu)

Aika omituisen näköisiä, täytyy sanoa.... :'D Toi ensimmäinen on lähinnä joku muumio, joka on kompastunu märkään vesiväripalettiin :'D Ja on noi muutkin aika jänniä.... hmmm..

Mitäs oot Lilou tykänny olla Lilyssä? :) Hyvältä näyttää ainakin paikat! Onko teillä isot bileet tulossa, kun ystävänpäivä koittaa?

Hertta
Lilou's Crush

No sanos muuta! Hihii, voi mummu parkaa. Ja osuit varsin ajankohtaiseen aiheeseen, nimittäin meillä justiinsa maalailtiin tänään. Kertakaikkisen hyvin olen viihtynyt täällä, ja alkaa kulmat olla kohta kunnossa, jippii! Ystävänpäivänä on todellakin lanseerauskekkeriä tulossa, jännittävää! Olipas muuten aivan kertakaikkisen loistojuttu tuo sinun Local Firm! Tykkäsin sikana!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.