Kevättä kassissa

Lilou's Crush

Kevät alkaa virallisesti silloin, kun tekee mieli vaihtaa romppeet kevätkassin pohjalle.

Oma kallis aarteeni on vintage-luiska, jonka etsimiseen käytin hurjasti aikaa ja vaivaa viime vuonna. Edelleen se on ihan yhtä ihana kun saapuessaan Saksasta. Kuluneempi vain.

Miltä teidän kevätkantimenne näyttävät?

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa Lilou ja terveisiä bloggerin puolelta!
Löysin nämä sivusi vasta viime viikolla kun en osannut klikata oikeasta paikasta etsimään kirjoituksiasi,hih. Onpa ihana huomata että täällähän sä jatkat ihan samaan tyyliin kuin aiemmin. Nyt lupaan käydä säännöllisesti vierailemassa!

Apua, meillä on vielä lunta niin paljon ja taivas on ihan harmaa mutta ehkä se kevätmieli tästä vielä virkoaa;-) itselläni varma sesonginvaihtumisen merkki on huivien päivitys, ohuempaan ja värikkäämpää asustetta on ihana pukea ylle talven mustien/harmaiden sävyjen jälkeen.
Sun "luiska" on niin hieno, niin hieno, tuo ei muita asusteita kyllä kaipaa.

Iloista päivää sinne!
tv. "aamnunkukka" alias Jaana

NinaVee
Väreilyjä

Mulla oli oma kesäkassini, vanha Rouva, käytössä viime viikonlopun aukinkoiset päivät. Nyt olen taas siirtänyt tavarat talvilaukkuun kun aurinko ei paista. Tylsyys!!!

Hertta
Lilou's Crush

Aamunkukka, voi moikkamoikkamoi pitkästä aikaa! Ihanata kun löysit perille, olen käynyt ahkerasti teidän eloa ihastelemassa, mutta kommentointi on jäänyt lukuinnon jalkoihin! Eli teretulemast lämpöisesti uuestaan taas :) Täällä on onneksi lumet jo tipotiessään täältä keskustasta, ja muutenkin keväinen yleisfiba. Oot muuten ihan oikeassa tuossa huivihommassa, mullakin menee just noin.

 

Nina, mä tien tänään ihan samoin :) Ja haaveilen myös vastaavasta vanhasta Rouvasta kuin sulla. Jos puhutaan samasta vanhasta Rouvasta.... luulisin! Toivotaan siis arskaa, jotta rouva pääsee happihyppelyille!

MustHave

Aivan ihana, olen itse haaveillut samasta laukusta (tosin pinkillä tekstillä)! Sitä hetkeä odotellessa että joku muu haluaa luopua omasta aarteestaa, tyydyn Marc by marc Jacobsin vaaleaan nahka olkalaukkuun. Joka kotiutui vasta hetki sitten mutta tuntuu jo siltä että se on luottolaukun paikan ottanut :)

Hertta
Lilou's Crush

MustHave, pinkki on myös aivan ihana! Omani metsästys otti huh-huh, hirveän kauan aikaa, pidän peukkuja, että joku kyllästyy pian punertavaan kassiinsa :) Marc by Marcin laukut ovat just sellaista luottolaukkukamaa, ja vaikuttavat kestäviltä, eli hyvä valinta!

Vimps (Ei varmistettu)

Huomaan keväisin kaipaavani konjakinruskeaa nahkalaukkua, ja omani on parilla eurolla ystävältä ostettu vanha, todennäköisesti kultaiselta seitkytluvulta. Mikään ei voita vuosien varrella syntynyttä patinaa!

On pitänyt tehdä postauskin kyseisestä laukusta. Toivottavasti viikonloppuna ennättäisi!

Hertta
Lilou's Crush

Vimps, oi mikä löytö -hinnan lisäksi tarinaa ystävän kainalossa kulkeneesta kapineesta. Ja tee ihmeessä, minäkin koitan saada "sisältö"-postauksen aikaiseksi :) Ihanaa viikonloppua :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Käsilaukun sisältö -postausta en ole koskaan tehnytkään... pitäisköhän? Muutes hei, meillä on vielä kaupanteko kesken! Milloin nähään?

Ihanaista viikonloppua myös sinulle!

Vimps (Ei varmistettu)

Siis toi edellinen kommentti oli mun; en osaa tätä Lily-meininkiä, äh.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.