Kledjusouvi

Lilou's Crush

Jaa notta mitä sitä tekisi, kun ystäväperheessä pieneen on iskenyt mahatauti, ja kauan odotettu vierailu jouduttiin siirtämään.

No sitähän tietysti silitetään ja kuvataan kaikki huutonettiin menossa olevat lastenvaatteet!

Onneksi muu viikonloppu on ollut aivan ihana! Eilen pitkästä aikaa käytiin koko perheen voimin pieni pyörähdys kaupungilla; lelukaupassa palkitsemassa vaipat jokin aika sitten jättänyt tyttö potkulaudalla ja palapelillä, ja sen jälkeen kaikkien massut Ysibaarin pastoilla.

Myös jännityksen hetkiä tosin on koettu, kun lapsi on onnistunut, ei vsin kerran, vaan KAKSI kertaa heittämään minua silmään ensin peitolla ja sen jälkeen jollakin toisella kankaisella objektilla, joka jäi vähän epäselväksi. Voitte uskoa, että sydän tä kylmää kun tuollaista sattuu. Huh. Toivottavasti näistä nyt selvittiin vain säikähdyksellä, toinen silmä on vielä vähän arkana, joten tarkkailen tilannetta.

Kommentit

Mam (Ei varmistettu)

Laitathan sitten linkin huutissivullesi :)

Hertta
Lilou's Crush

Mam, juu, ilman muuta! Tavoitteena olisi tulevalla viikolla napsutella kaikki paikalleen :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai että, nyt iski Ysibaari kaipuu <3 Muutin juuri ulkomaille hetkeksi, joten vähän täytyy odottaa seuraavaa Ysibaari -kertaa. Onneksi täälläkin on kuulemani mukaan pastaa (HAHA, who am I kidding? olen syönyt täällä p e l k ä s t ä ä n pastaa)..Italia siis kyseessä :)

-A

p.s. Pikkuiselle onnittelut vaipattomuudesta!

Hertta
Lilou's Crush

A, mitä mitä ihmettä, mikä sinut ulkomaille vei? Miten jännää! Ja juu, muistaakseni tarjoilevat Italiassa pastaa aina silloin tällöin :D Ihanaa ulkosuomalais-aikaa, nauti aikaisemmasta keväästä! Ja terkut mennöö!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olisiko jostain uimalasityyppisestä suojuksesta apua?Muistan jostain lukeneeni, että PMMP:n Mira piti jotain senkaltaista suojusta silmäleikkauksen jälkeen jopa lenkillä!

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, jokin sellainen pitäisi varmasti hankkia, ennenkuin enempiä vahinkoja syntyy. Tai sitten pitäisi vain ottaa järki käteen ja varautua siihen, että kaksivuotiaat ei ihan aina ajattele ja toimi rationaalisesti...

MustHave

Jee! Täpinöissä jo odottelen huutikseen tulevia vaatteita :)

nim.merk. "muutaman hyvän löydön tehnyt"

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.