Kukkuu!

Lilou's Crush

Pikainen heipahdus ja elonmerkki :)

Aamuinen femtolasik Helsingin Yksityisessä Silmäsairaalassa onnistui näillä näkymin mainiosti! En edes oikein osannut jännittää, ja itse varsinainen toimenpide oli kivuton, eikä yllätyksekseni epämukava miltään osin. Minusta tuntui tosi rauhoittavalta se, että hoitaja piti käsivarresta kiinni toimenpiteenaikana, vaikka tuskin pelkäsi minun karkuun ponkaisevan, ja symppis lääkäri (Juha Lehtosalo) tsemppasi pontevasti ja kertoi mitä milloinkin tapahtuu.

Ystäväni yllättyi löytäessään flegmaattisen ja vetistelevän olion sijasta aika skarpin joskin simät ummessa istuvan kaiffarin heti leikkauksen jälkeen.  Sitten hurautettiin kilsa taksilla kotiin, ihan vaan "because we are worth it".  Sitten ruokaa, hyvää seuraa kunnes kutsui päiväunet ja ystävää pikku juttu nimeltä Los Angeles... Toinen simmu on vähän tikkuisan tuntuinen, kokonaisuudessaan näkö pikkuriikkisen usvaisa ja vähän vaihtelevanlaatuinen, toinen varsin ehta noin niinkuin roskantunteen osalta. Aika huimaa, koska leikkauksesta on vasta niin vähän aikaa, enkä tippojakaan ole vielä laisinkaan tiputellut tänään.

Kirjoittelen teille paremman leikkauskertomuksen toisella kertaa, tämä koneen katselu ei kuitenkaan vielä tunnu ihan parhaalta tavalta viettää aikaa. Ei sen puoleen ollut kyllä Tuksun ja Arton häidenkään vilkuilu.

Niin ja nuo aurinkolasit. Ei minua häikäise ollenkaan, vaan ne ovat suojana 2,5 vuotista pikku kuivauimahyppääjältä ja hillitsemättömän hallitsemattomilta käsiliikkeiltään :)

Kommentit

Roosa
Mangomalen

Hyvä että meni hyvin etkä traumatisoinut puolestasi seuraavia asiakkaita. PS: Näytät glamourilta jo leikkauksen jälkeen. Omat suojalasit päässä toin mieleen kananmunan ja sammakon risteytyksen.

NinaVee
Väreilyjä

Hienoa että kaikki meni hyvin! Pikaista paranemista!

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Voi toista reipasta, aurinkolasikuva sulattaa sydämen :)

Helene (Ei varmistettu)

Hienoa että kaikki sujui hyvin! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.