Levyarvonta: The Blanko

Lilou's Crush

 

 

 

Vapun jälkeiseen elämään astetta enemmän nostetta: ystäväni Pauli ja bändinsä the Blanko, olkaa hyvät!

Saan ilokseni arpoa kolme uunituoretta plattaa ja tykötarpeita lukijoideni kesken: homman nimi on seuraava: kerro kommenttiboksissa alla, mihin "hurjaan joukkoon" The Blanko kuuluu vuonna 2011. Ja jos bändi on tuttu, jaa toki suosikkibiisisikin!

Arvon voittajan sunnuntai-iltana 8.5.2011. Jätä vastauksen yhteyteen sähkopostiosoitteesi, niin osaan lähestyä voittajia :)

HUHUU! Arvonnan julkistus venähti, mutta tässäpä seuraavat random number generatorin arpomat voittajat: paketti lähtee Zanalle, Saramatildalle ja Kaijalle!  Laitan teille meiliä, joten stay tuned :)

PS. You and I -musavideon ohjas mun miäs, toteutus minibudjetille mielestäni kelpo. Ja suunnitteli muuten aika himpskatin hienot levynkannetkin!

Kommentit

En tunne vielä Blankoa, mutta otetaan selvää!

Mukanaan arvontaan halua:)

norsku (Ei varmistettu)

Eikös The Blanko listattu Tulevaisuuden tusina 2011 -listalle tässä jokin aika sitten? Se vaikutti ainakin hurjalta joukolta :)

Kuuntelin tarkasti pari viikkoa sitten, kun levynsä oli YleX:n Viikon Albumina ja täytyy sanoa, ettei You & I turhaan antanut odottaa hyvää albumia. Me likes!

mustikkamarja(ät)luukku.com

??-?

Musiikillinen tuttavuus, tahtoisin toin levyn kokonaan kuultavaksi. ja kyll se Tulevaisuuden tusinaan kuuluu..toi bändi tänä vuonna

 

Oma maa

Tulevaisuuden tusinaan,haluaa kuunnella ehdottomasti

 

 tvoitto(ät)gmail.com

Tasaraita

En osallistu kilpailuun kun kyseinen platta löytyy jo levyhyllystä mutta halusin vaan kommentoida että meillä diggaillaan kovasti tuota uutta levyä. Mies musaympyröissä pyörineenä nyt on pidemmänkin aikaa kuunnellut Blankoa ja sitä kautta bändi tullut minunkin tietoisuuteni.  Muistelen että ovat joskus yhdessä keikkaakin heittäneet.
Pojille vaan terkkuja että hyvältä kuulostaa. Kiva että ovat kovassa nosteessa nyt.

Zana (Ei varmistettu)

Tulevaisuuden tusinaa huutelen täällä minäkin! Bändi tuttu vain nimeltä ja olen kuullut ainoastaan linkittämäsi biisin, mutta kuulisin mieluusti lisää. Nyt tosiaan toivon, että arpaonni suosisi...

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin, edelliseen lisäyksenä, että sähköposti on sannajo@sci.fi

Saramatilda (Ei varmistettu)

Tulevaisuuden tusina-joukkoon! Olisi hienoa saada kyseinen levy, ovat niin hyviä livenä :)

ja sähköposti on smseppan@edu.lahti.fi

Elkku (Ei varmistettu)

Mulle vielä tuntematon bändi mutta koska tulevaisuuden tusinaan on nimetty, niin tottahan arvontaan haluan osallistua! emailini on Elina.hienola@gmail.com :)

Hertta
Lilou's Crush

Kaijaa, laittaisitko vielä sähköpostiosoitteesi minulle lilouscrush@gmail.com niin saan sinuunkin yhteyden :)

Hertta
Lilou's Crush

Kaijaaa, vielä sinua huutelen :) Muiden arvonnan voittajien yhteystiedot on toimitettu eteenpäin, ja pian kusti polkee palkinnot!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.