Päivän ärsy

Lilou's Crush

 

Rikos: yleinen välinpitämättömyys

Tapahtumapaikka: raitiovaunu numero 6, klo 12.10

Todiste: lattialle pudonnut ja siihen pötköttämään jätetty mandariininkuori

Rikollinen: nainen, 20+ vuotta

 

Ärsyynnyn näköjään pienestä. Mutta risoo tuollainen välinpitämättömyys. Siinä sitä matkustetaan muina hevosina.

Tätä samaa piirrettä löytyy kyseisen nuoren naisen lisäksi kaikista ikäryhmistä ja molemmista sukupuolista.

 

(Roskaaja, mieti, mitä äiti sanoisi.)

Kommentit

Iisa

Jotenkin liikkis tämä sun havainnekuva.

NinaVee
Väreilyjä

Mä ärsyynnyn samasta asiasta.

Kerran huomautin asiasta kahdelle teinipojalle jotka söivät karkkia ja heittivät paperit sporan lattialle. Arvaa mitä sanoivat?? "Pää kiinni vanha kotka!" :D :D Olin tuolloin ehkä 25v.

Hertta
Lilou's Crush

Iisa, itsekin ihan liikutuin. Yksin, hylättynä, tallottavana.

 

NinaVee, hahhaa, voi mulle on käynyt ihan samoin. Mutta ei nykyään uskalla enää huomautella mitään -jos mietitään vaikka sitä bussikuskiparkaa, joka taistelee teholla hengestään. Sitä vain kihisee itsekseen ja parhaassa tapauksessa kerää roskan mielenosoituksellisesti pois ;)

Lili (Ei varmistettu)

Hyiii roskaajaa! Toivottavasti nukkuu yönsä huonosti.

Pelästyin jo hetkeksi etten se vahingossa ollut minä. Hiihtelin nääs kutosessa tänään, mutta hei en olekkaan kaksyt vee. Onneks :)

Lili (Ei varmistettu)

Mutta kirjoittaa virheittä en näköjään osaa. Oikoluen vast edes.

Hertta
Lilou's Crush

Lili, mä oisin kyllä sut tunnistanut. ja sähän nyt meet kakskymppisestä koska vaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tai sitten olisit voinut sanoa niinkuin se vanha pastori aina nähdessään roskan tipahtavan joltakulta --- Hei sulta tipahti jotain"

P

Hertta
Lilou's Crush

Vierailiija, hihii, osuit naulan kantaan, ja tiäks oon tuohonkin joskus sortunut :D Toimii!

Mia (Ei varmistettu)

Mää niin ymmärrän sua! Joudun ajamaan työni takia paljon pitkin maantietä, ja voi elämä, kuinka paljon ihmiset heittelee roskaa ikkunoista! Kaikista pahimpia näyttää olevan rekkakuskit, tänäänkin lensi puolentoista litran mehutonkka ja kahvimuki. Jotenkin olen olettanut, että asialla olisi teinipoikaporukat, mutta tuskinpa moisia rekkojen hyteistä löytyy.

wikke
Luukkuja

apua, tämä todella herätti mut. Nimittäin multa on pudonnut joskus varmaan mandariininkuori metroon/ ratikkaan (en muista) ja en saanut sitä poimittua koska ihmiset työnsi eteenpäin.

Muakin kyllä ärsyttää tahallinen roskaaminen. Hävettäis kyllä jos tuo ois se mun mandariininkuori.

Jennie (Ei varmistettu)

Ihan sikamaista! Ärsyynnyn itse juuri tällaisesta. Pari viikkoa sitten kaupan jonossa keski-ikäinen äijä maiskutteli takanani ensin pohjat jostain pähkinäpussista ja heitti sitten muina miehinä roskan lehtitelineeseen. Kimmastuin ja tungin sen pussin äijän omaan koriin räyhäten "ei niitä sinne heitellä". Muurrrrr! Ja viikonloppuna käveltiin poikaystävän kanssa Forumin ja Kampin välistä käytävää kun joku ihana teinipaholainen vetäsi kunnon räät siihen käytävälle ihan noin vaan suustaan. HÄVYTÖNTÄ! Mutta ei, ei niille tosiaan uskalla sanoa mitään, tiiä minkä puukon ne seuraavaksi taskustaan kaivavat. PS. Niiden äidit on varmaan samanlaisia, ei ne sanois kuitenkaan mitään.

Caelia
Caelia's

Tuttu tunne, mullakin verenpaine kohoaa vastaavista. Meillä ainakin äiti olisi antanut ympäri korvia (tai no, ainakin läksyttänyt) jos olisi roskat jääneet poimimatta :) 

Nykynuoriso (haa, nyt kolmekymppisenä voi jo puhua nuorisosta) ei joko välitä, tai sitten on opit jääneet kotona saamatta.

Hertta
Lilou's Crush

Mia, huh huh ja yök! Meillä oli ala-ja yläasteella sellaisia roskienkeräyspäiviä, että kierrettiin roskakeppien ja jätesäkkien kanssa pitkin maantien pientareita. Ja sieltä löytyi mitä järjettömämpiä roskia! Ei järki paljon päätä pakottele noilla roskaajilla!

 

Wikke, voi älä sure, eiköhän se henkikulta ole tärkeämpi :) Ja tuo ärsytti nimenomaan siksi, että takaosassa oli tasan kolme henkilöä noin päiväsaikaan, ja tuo oranssi kuori oli kuin huutomerkki -tyttö ei todellakaan voinut olla sitä huomaamatta.

Hertta
Lilou's Crush

Jennie, voi apua! hassua, kun mullakin on ollut epämiellyttävimmät kokemukset juuri keski-ikäisten miesten käyttäytymisestä: vanhan blogin puolella avauduin siitä, kun tällainen herrasmies arvosteli negatiiviseen sävyyn pituuttani kuuluvaan ääneen keskellä stokkaa, ja nyt ihan pari viikkoa sitten samanikäinen mies etuili kassajonossa, ja kun asiasta huomautin suhteellisen ystävällisesti, hän oli kuin kuuromykkä!

 

Caelia, sama täällä, mamma ois pistänyt kyllä järjestykseen samantien! Murinat noille! Ja kuten tuossa aikaisemmin totesinkin, kun olisi edes vain nuorison propleema, mutta ei, kun isot aikuiset miehet (ja naisetkin..) sitä ihan samaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.