Purkkarit

Lilou's Crush

Nyt iski sentimentaalisuus, jollaista en ihan het ois arvannut. Tuli nimittäin semmoinen fiilis, että haluaisin purkkarit!

Viimeksi näissä mennä töpsyteltiin ala- ja yläasteella. Nauhat sellaisilla pompulapäillä, tiedättekös?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mut nuo on tosi kauniit purkkarit...

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, minustakin! Näyttää niin pehmeiltä, ai-ai, miten olisi kiva kävellä töihin...

Tyts (Ei varmistettu)

Ei ei, ei noita!! Ihan kauheat :-D Mä en kyllä tykänny niistä erityisesti sillon aikanaankaan, vaikka mulla sellaset olikin.

Tosin olisivat olleet tarpeen tässä viime aikoina, kun juoksijan jalkaongelmien vuoksi en oo voinu käyttää korkoja, joita AINA käytän. Olen ollut hiukan pulassa, kun en omista matalapohjaisia.

Ihanan aurinkoista keskiviikkoa, me suunnataan perheen kanssa huomenna Rodokselle!

Hertta
Lilou's Crush

Tyts, hahaa, ootas vaan, tuun kohta meidän kulmille nuo jalassa ;) Äh, jalkaprobleemat on tylsiä, toivottavasti ne siellä Rodoksen auringossa sandaaleissa helpottaa! Ihanaa matkaa!

Julia Thurén
Toimitus

Mä en oikeestaan ole koskaan tajunnut sitä purkkareiden inhoamisaikakautta. Käytin niitä silloin aikoinaan (lapsena) innossani, sillä ne soljahti kivasti jalkaan aina, kun piti juosta jonnekin pihalle ilakoimaan. Sitten ne vain yhtäkkiä katsoivat kaupoista ja piti alkaa pitää tarralenkkareita. Onneksi pystyi sentään laittamaan tarrat ristiin, niin joku cooleus jäi.

Mutta nyt ne on back ja meikkis aikoo mennä ja ostaa semmoset! Mikä niissä muka voisi olla vialla? Purjehtiminen on kivaa, kengät on kivoja ja purkka on hyvää. (?)

Mutta kiitos tuhannesti tästä linkistä, nuo nimittäin näyttävät todella ostettavilta tapauksilta! :)

Hertta
Lilou's Crush

Julia, eikös näytäkin!  Ja hih, koitin muuten just laittaa tyttäreni tarrat ristiin -ei selvästikään vielä ymmärrä cooleuden merkitystä, koska kiljuen vaati laittamaan ne "oikein" :)

Noita kenkiä oli muuten myös muissa väreissä, ja Dinskosta löytyy ainakin tosi kaunis suklaanruskea väri, ihan samanmoiset, merkki vain eri, mutta hintakin sama. Aion ehdottomasti sovittaa kun vastaan tulee. Itse pelkään vettä ihan kamalasti, mutta olen henkinen purjehtija, eli eikös nuo sovi siihenkin menoon :)

Vierailija_Pee (Ei varmistettu)

Onpas noi nätit! Apua, en olisi olettanut innostuvani purkkareista yhtään! Mikä mua vaivaa? :D Onneksi en asu siellä, niin en pääse sovittamaan ;)

Hertta
Lilou's Crush

Pee, mäkin yllätyin :) nätit on! Ja saahan niitä tietysti nettikaupasta ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hih, mullapa onkin jo omat hankittuna, kierrätyskeskuksesta 2 eurolla! Piti kyllä vähän aikaa mietiskellä että ihanko tosissaan päätin hankkia kesäksi purkkarit, mutta niin vain kävi! :D Ja voin kertoa että solahtavat yhtä mukavasti jalkaan kuin ne lapsuuden aikaisetkin, ihan kuin tuolla edellä joku muisteli. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Samantapaiset saa Hobby Hallista Vagabondin 30e. Käys kattoos :)

Ninnis (Ei varmistettu)

Ihanat purkkarit=)

<3Ninnis

ninniksenblogi.blogspot.com

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, hei en kestä mikä löytö! Onnea siitä! Tahdon kans!

 

Ja vierailija kaks, meen heti kurkkimaan! Halit vinkistä!

 

Ninnis, no eiks je! Ollaan kuulolla :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.