Puuteri aurinkoon ja testikokemuksia Benefitistä

Lilou's Crush

...vaan ei aurinkopuuteri. Dubain reissu lähestyy, ja hankin jo aurinkorasvat etukäteen. Lapselle suojakertoimella 50, itselle 30 rasvaa keholle ja 30 puuteria nassulle. Tästä Bare Mineralsin puuterista kirjoittelin jo viime kesänä, että tekisi mieli kokeilla, ja nyt putkilo on sitten tässä.

Tilasin omani muun tilpehöörin ohessa Gorgeousshopista, jossa se oli hyvinkin edukas. Suosittelen muutenki Gorgeoussia, sillä se on yksi ainokaisista verkkokaupoista joista saa nykyään enää tilattua aerosoleja (hiuslakat sun muut sellaiset). Postikulut ovat 10 puntaa, ja joskus paketin tulo kestää pari viikkoa, tällä kertaa se tuli yllätyksenä DHL:llä kahdessa päivässä! Kauppa on brittiläinen, eli tulleistakaan ei tarvitse murehtia.

Tästäpä tuli mieleeni ne Benefitin tuotteet, joista lupasin kertoilla kokemuksia kun olen perehtynyt. Tuomiot ovat seuraavanlaiset:

Porefessional: aivan huippu!

Tekee juuri sen mitä lupaa, eli siloittaa ihon pinnan. Suosittelen ehdottomasti, voi käyttää meikkivoiteen alla tai päällä, tai ihan ilman meikkivoidettakin. Itse sipaisin nenänpäälle ja otsaan, ei varmaankaan ihan koko naamaan edes ole tarkoitettu, niin pieni on putkilo.

Powderflage: floppi.

-Tai sitten en vain osaa käyttää sitä. Turhanpäiväistä rahanhukkaa, oi ja voi. Käyttö ei näy sitten niin missään, sutikin on susi.

PS. Täällä on muuten ollut nyt hiljaista pari päivää, tuskastelen nimittäin kevätflunssan, tai oikeammin poskiontelontulehduksen kanssa. Inhottava , kivistävä painekattilapää ja kuume sen kaverina.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Millainen INCI-lista tossa baremineralsin "aurinkopuuterissa" on? Kerro ihmeessä kokemukset palattuasi (eli toivottavasti ei 'palettuasi' :)

Olen muutaman vuoden käyttänyt ihan tavallista mineraalipuuteria (siis oikeaa sellaista, ei L'Orealia tms kuraa =) Suomen kesässä kasvojen suojana, ulkomailla sitten niin ikään mekaaniseen suojaan, eli mineraaleihin, perustuvia voiteita. Kiinnostaa kovin vaihtaa kokonaan voiteet puuteriin, sen verran kätevä aurinkosuoja mineraalimeikki on kasvoille ollut.

Hertta
Lilou's Crush

vierailija, voi ei, rehellisesti, ei haisuakaan INCEistä, pahoittelen, olen ihan pihalla tuossa suhteessa. Mutta kerron jokatapauksessa sitten, miten toimi :) Itse käytin Bare Mineralsia jonkin aikaa myös, mutta kyllästyin sen sottaisuuteen laittovaiheessa, jälki oli kyllä erittäin hyvää! Nyt silloin kun laitan meikkipohjan jonka pitää olla vähän peittävämpi, käytän taas Diorin Nudea.

Ameleontti (Ei varmistettu)

Meillä olisi puolentoista viikon päästä sama matkakohde odottamassa ja auringolta suojautumista on mietitty. Olisin niin tahtonut spray-aurinkovoiteen 30 kertoimella, mutta onko se oikeasti niin vaikeaa toteuttaa?! :) Sellainen meillä syksyn reissulla Israeliin oli, mutta nyt täällä Suomen päässä on toki valikoima vähän köyhempi olosuhteiden vuoksi. Täytynee laittaa tuo puuteri korvan taakse jos ensi viikolla jostain liikkeestä vielä moisen löytäisi!

Paranemista flunssasta, onneksi ehdit sairastaa ennen matkaa!

P.s. tuntuisi tämän kevään matkalaisia Dubaissa sää suosivan, joten tuskin tarvitsee palella!

Hertta
Lilou's Crush

Ameleontti, eikä, onpa hauskaa! Ties vaikka törmättäisiin! Joo, onneksi tämä oma pöpö kyllä noilla antibiooteilla taintuu, kiitos tsempistä :) Ja sas muuta, olen weather pro:sta seurannut lämpötiloja, ja alle 30 ei olla tainnut jäädä päivälämpö kertaakaan. Nyt tuo Japanin tilanne kyllä syö luonnollisesti ison osan matkailosta, ja Libya siinä nurkilla myöskin. Taitaa olla liian suuri toive että ihmiset vain olisivat ihmisiä toisilleen. Mutta oman elämän osalta loma tulee kyllä tosi tarpeeseen uurastuksen päälle! Niin, ja tuo puuterihomma, stokkaltakin sitä saattaa saada, ja ainakin jostain kauneushoitoloista, hinta on tosin aika kova täällä, joku 60-70 ymmärtääkseni!

Oma sivu

Laitoin myös tilauksen Gorgeusshopista vetämään. Ihoni on niin vaalea ja punapigmentin takia helposti palava, että ilman korkean kertoimen aurinkosuojaa ei voi ulkona olla. Mutta perinteiset rasvaversiot taas ärsyttävät ihoa. Toivottavasti tästä löytyy ratkaisu. Kiitokset siis vinkistä :). Ja pikaista paranemista!

Hertta
Lilou's Crush

h_eidi, toivottavasti tuo sopii sinulle! Itsekin saan näppylöitä aurinkovoiteista. Ja onhan se fiksua käyttää suojakerrointa vaikka ei herkästi palaisikaan, eli fiksuimmat käyttävät tuota kuulemma myös talvisin! Kiitos, olo alkaa onneksi kohentua antibioottien avulla :)

Lumo (Ei varmistettu)

Benefitin tuotteita on tullut kokeiltua ja olen niistä pitänyt, tuo Porefessional täytyy lisätä kesän New Yorkin matkan ostoslistalle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Benefitin aurinkosuojapuuteri on ollut kovassa testissä viime aikoina, palasin juuri muutaman kuukauden reissulta päiväntasaajan korkeudelta (jonka takia luen nyt läpi lempiblogejani matkan ajalta ja kommentoin näin myöhään) . Puuteri kesti melkein koko reissun, sillä sai ihoa meikattua juuri sen verran kun matkalla tarvitsi eikä nassu palanut kertaakaan. Pysyvyys oli myös hyvä urheillessakin. Taidan tilata saman tien uuden purkin uusia matkoja ja kesää varten. Ja vinkkinä sprayn etsijälle, L'orealilla on Suomessakin myynnissä 30 suojakertoiminen kirkas spray.

Hertta
Lilou's Crush

Lumo, itse olen tilannut Porefessionalia sekä Lookfantasticista että asokselta -ilmeisesti LF ei enää toimita suomeen. Hyvin toimii, itse tykkään kovasti!

 

Vierailija, tervetuloa takaisin kotiin :) Ja sama täällä, hyvin toimi tuote, mulla sitä tietysti vielä rutkasti jälellä kun olin vain viikon matkalla. Ja kommentteja on kiva aina lukea, tuli ne sitten samana päivänä tai vaikka vuoden päästä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.