Ruusukultaa

Lilou's Crush

Kevään trendikkäin väri lienee koruissa rose gold eli punakulta. Aika hauska saada vaihtelua kulta/pronssi/hopea-akselille pitkästä aikaa.

 

Korujen lisäksi ruusukultaa näkyy mm. laukkujen metalliosissa, esimerkiksi tässä Alexander Wangin uudessa Emilessä. Myös muut suunnittelijan laukut kuten Rocco ja Diego ovat juuri  saaneet ruusunsävyiset niittinsä.

 

PS. Vähän knoppitietoa: punakultaa saadaan, kun kultaseoksessa kuparin osuutta kasvatetaan hopean kustannuksella. Kaikenkaikkiaan kultaa on viittä sävyä: keltakulta, punakulta, oranssikulta, valkokulta ja vihreäkulta.

 

 

 

 

Kommentit

emmelemzi
Emmelemzi

Lovely!

Hertta
Lilou's Crush

emmelemzi, eikös vain!

Malla (Ei varmistettu)

Ui miten ihanan värisiä! Tää sun blogi on niin ihana, kun tätä kautta pääsee seuraamaan kaikkee uutuutta kuukausia aiemmin kuin itse hoksaisin. Kiitos.

Hertta
Lilou's Crush

Malla, hih, kiitos kovasti :) Kiva kun luet!

Ninnis (Ei varmistettu)

Oih, olen niin iloinen että valaistat tietämätöntä tässä asiassa! Ruusukulta on se "no se sellainen hieno kuparinen" mitä sanavarastoni on kaivannut, kiitos valistuksesta!

<3Ninnis

Tiina L. (Ei varmistettu)

Kävimme vuodenvaihteessa luottokorusuunnittelijamme luona suunnittelemassa kihlasormukset ja toivoin rosegoldin -väristä sormusta. Näkemys, fiilikset ja tykästyminen olivat kovinkin ajankohtaiset siis. Ehkä olin sydäntalvella jopa hieman aikaani edellä sävytoiveeni kanssa.

Sävy on ihana sormessa ja tuntuu uniikimmalta vaihtoehdolta kuin keltakulta – spessulta.

Sävy säädettiin vielä täydelliseksi (seoksen suhteet kupari/kulta/hopea): Ei liian pinkiksi, ei liian keltaiseksi vaan upeaksi tyylikkääksi persikaksi.

Siihen seuraavaan sormukseen voisin haluta mustan kiven yhdistettynä samaan sävyyn. :)

Hertta
Lilou's Crush

Tiina, kuulostaa kaikenlisäksi tosi romanttiselta -oma uniikki kihlasormus!  Mustakivinen vihkisormus olisikin persoonallinen valinta, niihin tuskin kyllästyisi, kun on itse alusta saakka miettinyt.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.