Swedish Hasbeensin kesä

Lilou's Crush

Viime vuonna ostamani konjakinväriset Swedish Hasbeensin "super high peep toe"puukkarit olivat kesän ehdottomat lempikenkäni, ja vaalin niitä huolella, jotta kestävät vielä monet kilometrit kesäkatuja.

Jouduin todella taistelemaan, että en olisi alennusmyynneistä ostanut vielä toisia ja ehkä kolmannenkin värisiä. Selvisin houkutuksesta voittajana, mutta ensi kesä on taas tiukkaa: saanko esitellä, poimintoja Swedish Hasbeensin kesämallistosta:

Mallistosta löytyy ihan uusien mallien (muiden kuin puukenkien siis) lisäksi myös uusia värejä vanhoihin suosikkimalleihin. Itse ottaisin mieluusti noista uusista malleista nuo mintunväriset korkkarit tai sitten vaaleanruskeat nauhaballerinat. Suloiset! Kesä kesä, tule jo!

Kommentit

kattry (Ei varmistettu)

Oi, noi mintunväriset on kyllä superfreesit! Ja noi vihreet on kanssa kivat, mutta pidemmällä tuijotuksella tulee jotain puutarhanhoitokenkäviboja ehkä liikaa :D

Hertta
Lilou's Crush

kattry, hahaa, ihan sama -tai birkenstockin "nuorekkaat" väripopot :)

kaitaliina (Ei varmistettu)

Mä ottaisin nuo ballerinat, ehdottomasti. Vaikka nuo mintut on ihan syötävän suloiset myös. : )

Hertta
Lilou's Crush

Kaitaliina, sama täällä, balsut on kyllä perusherkkua kaappiin, ja mustia hyviä sellaisia ei ole koskaan liikaa! Onkohan noiss nahka alkuun yhtä kova kuin puukkareissa?

urubisu (Ei varmistettu)

kiitos vinkistä, nyt tuli sitten hakeuduttua tonne swedish hasbeensin nettisivuille ja tilattua ne pitkään haikailemani super high peep toesit punaisena, vielä alessa kun väri ilm. poistuu mallistosta. mutta saanko kysyä, onko sinulla siitä normaali kokosi? Koko-ohjeet olivat vähän hämärät nimittäin, vaikka niiden pohjalta nyt tilasinkin. Mun vanhoissa "punotuissa" puukkareissani jouduin ottamaan hävyttömät 1,5 numeroa isommat kuin normikokoni.

Hertta
Lilou's Crush

Minulla on itseasiassa numeroa suurempi koko; käytän normaalisti kokoa 39, mutta näissä varpaat meni siinä inhasti yli. Remmit on pikkiriikkisen löysät, mutta ei haittaa menoa. Eli suosittelen tosiaan yhden numeron isompaa kuin normaalisti noissa peep toe-mallisissa :)

Aika on

Millasta noilla puukengillä on kävellä? En oo ikinä kokeillut, mutta ajatus niillä kävelemisestä tuntuu jotenkin niin "kovalta". :)

Hertta
Lilou's Crush

Yllätyksekseni ainakin tuo oma mallini on tosi mukava! Jalat eivät kipeytyneet ollenkaan pitkistäkään kaupunkikävelyistä. Olisin meinaas kuvitellut, että ovat vain sellaisia pikku pyrähdyksiä varten :)

sannero (Ei varmistettu)

ääää, haluan nuo kaikki, miksi laatu maksaa niin paljon :(

p.s. sulla on kiva blogi :))

Hertta
Lilou's Crush

Sannero, no niin maksaa! Pöh. Mutta jos maltat yhtään odotella, niin kesäaleista niitä saa yleensä puoleen hintaan. H&M:n Swedish Hasbeens co-operaatio vois olla aika hyvä korvike, siellä hinta on alle 50€ :) Ja kiitos kovasti, kivaa kun tulit tänne!

Vierailijain (Ei varmistettu)

moikkamoi!

ei nyt liity kysymykseni tähän postaukseen, mutta mistä sinä ostitkaan chanel laukkusi aikanaan? muistelin, että jostain ranskalaisesta liikkeestä tms..

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, ostin sen liikkeestä nimeltä Vintage Paris. En voisi olla tyytyväisempi sekä laukkuun että palveluun, eli suosittelen lämpimästi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.